Dax att sluta nu!!!

Välkommen! Forum Allmänt Dax att sluta nu!!!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #68179
  Snusfia
  Medlem

  Har bestämt mig för att sluta snusa…jag blir så avundsjuk på alla dom som har lyckats sluta. Jag gick från rökare till snusare för att kunna sluta röka. Men nu är det dax att lägga dosan på hyllan. Jag är jävligt rädd och jag känner väl inte riktigt att jag kommer kunna sluta samtidigt som jag vill och känner att jag vill ge upp snuset. Jag har försökt så många gånger i typ 1 dag…sen har man en prilla under läppen. Men nu SKA jag och vill jag sluta. Lite feedback på vad som väntar mig tack…

  #73809
  henkeohenke
  Keymaster

  Grattis till ditt beslut Snusfia! Det är nog många som har börjat snusa istället för att röka. Det är ju kanske inte lika farligt för hälsan, men det är fortfarande ett beroende som påfrestar kroppen och det kostar dessutom pengar.

  Det är ganska olika tror jag vad man upplever när man slutar. För min del så kände jag mig mycket spänd i kroppen de första dagarna. Det är det fysiska beroendet som går ur kroppen först inbillar jag mig. Det varade i några dagar, då jag var väldigt spänd rent fysiskt i muskler osv. Jag svettades också lite mer och kände yrsel ibland. Men jag hade stålsatt mig så de första dagarna var inte så svåra tyckte jag.

  Efter den inledande perioden är det det psykiska som tar vid. Man kan bli irriterad på småsaker, kanske sova lite oroligt, känna en viss rastlöshet och få ökad aptit. Jag fick alla de sakerna i varierande grad. Men överlag måste jag säga att det inte var så svårt som jag hade läst att det skulle vara och jag tror att det berodde på min mentala inställning. För om man tänker att det ska vara världens undergång så blir det ju på sätt och vis det. Men om man hela tiden tänker – detta är ju faktiskt inte särskilt svårt, då blir det lättare.

  Så jag tror att den egna inställningen kan göra att man antingen för jättemycket problem eller upplever det som lätt!

  Ska bli spännande att läsa om hur det går för dig, jag är övertygad om att det kommer gå jättebra!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.