Dags igen…

Välkommen! Forum Allmänt Dags igen…

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68400
    benny82
    Medlem

    Så nu var det dags att sluta igen. Har inte snusat sen i söndags och har sedan dess tagit nikotintuggumi. Och nu idag har jag tagit det sista i paketet. Känner redan nu mig deprimerad, arg mm. Är det värt det?

    Kan tillägga att jag jobbar som lärare och har lov nu. Har i vanliga fall ett väldigt lugnt humör men hur kommer det att gå på måndag när jag ska möta eleverna igen. Kommer jag vara en arg och småirriterad lärare i ett halvår nu?

    Dessutom har jag börjat dejta en tjej som jag verkligen vill att det ska bli något med. Hon vet om att jag har snusat men vem vill börja träffa en apatisk kille med skenande puls? Det bästa för mig hade helt klart varit att snusa fram till sommaren och då lägga av helt. Men jag vill sluta nu!

    Kommer att skriva av mig här tills jag lyckas…eller misslyckas.

    #74669
    mammamu
    Medlem

    Grattis. Åh, jag känner igen mig i funderingarna om det är värt det eller inte. Och när det är rätt tid. Sanningen är väl att det aldrig passar helt bra. NU kan man sitta och säga att det passar bra till sommaren, men när man väl är där har det väl dykt upp något annat. Nä, det är nog lika bra att bara köra på. Och vad bra att du klarat dig sen i söndags utan snus! Imponerande.

    #74670
    Mange
    Medlem

    Benny, vet inte om du har barn men det var avgörande för mig att sluta.

    Mina tjejer är 8 & 10 år och har nu verkligen förstått att det är farligt att snusa.

    jag kan inte försvara mig på någon sätt och inser att det BARA är dumt att hålla på.

    Att snusa är bland det farligaste och bland det dyraste man kan göra – dålig ekvation och det borde vara enkelt!

    Men det är inte enkelt, tror att jag får kämpa ett halvår innan jag kan skryta med att jag är snusfri!

    Kör hårt!

    #74671
    benny82
    Medlem

    Tackar för de uppmuntrande orden mammamu och Mange. Nej visst finns det inga bra argument för att snusa. Har i alla fall försökt hitta något bra hela dagen men icke sa nicke. Nej har inga barn men hoppas få det nån gång i framtiden så då kanske de får en lite rikare och lite fräschare pappa :-)

    Idag har det gått ganska bra att hålla mig nikotinfri men så fort jag inte har något att göra så kommer suget som en käftsmäll.Så det gäller att hålla sig sysselsatt hela tiden de närmsta månaderna tydligen, tur att jag har en lägenhet samt bil med renoveringsbehov :-)

    #74672
    superjanne68
    Medlem

    Jag löser de värsta attackerna med vanligt tuggummi som man kan lägga upp under läppen en stund.Kämpa på vi har ju varit snusfria lika länge

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.