Dags igen

Välkommen! Forum Dagbok Dags igen

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 15 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #82627
    dellan
    Medlem

    Efter att ha snusat General lös i 20 år slutade jag för ett par år sedan. Slutade tvärt och genomled abstinensen. inga återfall på tre år, sedan provade jag en prilla igen. Jag spelar dart en gång i veckan och varje vecka så snyltade jag en pris av en polare. En gång var han inte där och då handlade jag en dosa som låg på klubben. Sen följde den med i bilen, mogonprillan som var så god ni vet. Och en på vägen hem från jobb. Och en efter maten. Sen var jag fast igen. Ska sluta igen. Tvärt av. 2 april. Exakt fyra år sedan förra gången. Wish me luck. Mvh. Dellan

    #82629
    issen
    Medlem

    Oj,bra påminnelse för oss alla som slutat! Det är bara att inse att åtminstone jag är en nykter fd nikotinist som aldrig någonsin igen, ever, kan ta en prilla för då skulle jag sluta på samma sätt som du nu gjort.

    Såklart att du lyckas sluta även denna gång, kör hårt!!

    #82655
    dellan
    Medlem

    Sista dagen, jag gör som förra gången jag slutade. Allt på en gång så blir abstinensen inte så svår. Mycket motion och ändrade kostvanor. Att lägga om till nyttigare kost i samband med att sluta tycker jag är bra. Då man fokuserar på att äta annan mat än den man är van vid gör att inte all fokus ligger på snuset. Jag vet att jag i cirka en månad kommer att tala med demonen och de mest knäppa argument för att ta en prilla kommer att dyka upp i skallen. Jag är motiverad. Är du?

    #82667
    dellan
    Medlem

    Klarade första dagen. Hade det svårt vid två och en stund efter
    middagen. Ett tjugotal attacker av abstinens. Hjärnan spinner för fullt. Tankar om hur gott det är. Att det inte är farligt. Jag känner mig stark denna första kväll. Detta klarar jag.

    #82671
    MaestroM
    Medlem

    Rocknroll!

    Nu kör vi, bra kämpat, någon dag till bara så är det värsta över. Undvik bilen bara, tror till och med abstinensattackerna kan vara så hjärnmosande att de ger utslag på alkotestet

    Detta är första slutförsöket för mig (och sista) och inte så långt gången som du ser, class of våren 2014!

    #82674
    dellan
    Medlem

    Vaknade dag två med ett grymt sug efter snus. Känner att pH-värdet i munnen förändras. Intar en nyttig frukost och ska gå 8 km efter det. Ska bli intressant att se vad demonerna säger om det..

    #82677
    dellan
    Medlem

    Jodå. Jag valde en runda där jag kunde vika av vid 4,6 och 8 km. Vid fyra sade kroppen att jag skulle stanna. Jag hade ju kommit ut och rört på mig I alla fall. Vid sex sade kroppen att om du känner efter så har du lite ont i fötterna så du kan lika gärna stanna. Klarade att gå åtta km! Jag väger 105 kg ska väl tilläggas. Jag upplevde alltså samma känsla när jag motionerade som när abstinensen kickar in. En känsla av att det är ok att ge upp. Skumt..

    #82681
    MaestroM
    Medlem

    Enormt bra jobbat, jag tro du kan vara något på spåren där….kroppen orkar längre än vad psyket tror

    #82695
    dellan
    Medlem

    Tog en prilla efter att ha hållit upp i fem dar. Piss. Kastar dosan och försöker igen. Jag är så svag just nu.

    #82696
    NOVA
    Medlem

    Mmmm låter sådär måste man ju säga…! En påminnelse om att man ständigt är en fd. nikotinist och att det aldrig går att ta ner garden… Upp på vagnen igen och kämpa! Ut i spåret, promenera och visa vem fan det är som bestämmer nu!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 15 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.