Dags att snart sluta

Välkommen! Forum Dagbok Dags att snart sluta

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68793
    Kippi800
    Medlem

    Jag la datumet 2012-01-31 som sista datumet för att sluta snusa. Har snusat i ca 26 år. Rökte också i ca 24 år men slutade för drygt 2 år sedan, det har gått bra. Men som sagt nu känner jag att det är dags att fimpa snusen också. Har på sista tiden snusat 24/7. Somnar med snus, kastar ut, tar en ny. vaknar med en snus. Dagarna i ända byter jag sida och fyller på med en färsk för att få lite mer nikotin. Hoppas det inte blir alltför svårt :-)

    #76184
    bcc
    Medlem

    Klart som fan det blir svårt! Däremot inte omöjligt så länge du verkligen vill sluta! Hoppas att du klarar det och lycka till!

    #76185
    Oskarviking
    Medlem

    Firar inatt 2 veckorsjubileum utan snus efter att ha snusat i 33 år, visst är det tungt ibland men oftare och oftare tänker jag inte ens på snus och letar inte ens efter dosan längre, undrar bara varför jag väntat så länge med att sluta, lycka till o håll kontakten, jag skall peppa så mycket det går 😆

    #76186
    Kippi800
    Medlem

    Ja, det ska nog gå. Anledningen att jag satte ett datum framåt är just att jag vill vänja kroppen med att vara utan så det inte blir tvärt. Har redan börjat min avvänjning, har inte tagit nån snus nu på morgon efter mitt kaffe. Men det går, för jag vet att jag kan ta en när jag vill i de 10 dagar som är kvar ( idag medräknat ). Blir ju lite som när jag slutade röka med Champix.

    #76187
    jesperanton
    Medlem

    Ja nu ska jag göra ännu ett försök på fredag ska jag va snusfri :-)har försökt många många gånger,nu har jag fyra dagar att trappa ner.Tror att det är bra att ventillera med andra som är i samma situation som jag.

    #76188
    Peo
    Medlem

    Ni klarar det! Jag har också försökt flera gånger tidigare. Denna gången gick det lättare än tidigare och jag inbillar mig att det beror på att jag kände mig peppad av alla andra som kämpar och skriver av sig här. Är inne på min 15:e nikotinfria dag nu.

    #76189
    Kippi800
    Medlem

    Mm, hoppas det. Har gått dåligt med nedtrappningen. Bara 6 dagar kvar :-(

    #76190
    jesperanton
    Medlem

    i morgon är det 27 jan, 😆 nu gäller det. Jag har lagrat upp med tuggumi och halstabletter. Håll tummarna :D

    #76191
    Oskarviking
    Medlem

    Slutade Cold turkey 7 jan efter 33 års snusande, klarade tom en dag i Sthlm s trafiken utan att trilla dit i dag,lycka till o kom ihåg att allt sitter i huvet…

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.