Dag 3- If you gonna be dumb you gotta be tough

Välkommen! Forum Dagbok Dag 3- If you gonna be dumb you gotta be tough

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68225
    Anonym
    Inaktiv

    Önskar det kunde sluta värka i kroppen. Lyckades gå till jobbet igår.. yaay.

    Stannar hemma idag dock.. Kunde knappt komma upp ur sängen alldeles nyss. Dels för blodtrycksfallen men dels för kramperna. Men men det är bara att bita ihop.

    Duschade igår kväll och det började svartna för ögonen.

    Försökte övertyga min chef om att jag inte kunde gå till jobbet idag, men jag vet inte hur det gick. Han är en av de många som inbillar sig att det ”bara är” att sluta. Jo visst, klart det bara är att sluta egentligen, men det blir ett helvete för alla.

    Har dock ingen tanke på att stoppa in en prilla än så länge iaf. Är det så här jävligt i efterhand så är det inte värt det överhuvudtaget.Hur mycket gift har man inte pumpat in i kroppen om det känns så här att sluta? Nej… dag tre inleds nu.

    Provade nicotinpåsar från apoteket. Små små, liknande snuspåsar med nicotin i. Fick mer biverkningar än vad det hjälpte. Det enda som funkar nu är 2 mg tuggummin, men det är en skillnad mellan 8 mg och 2, så abstinensen där emellan är härlig.

    Kunde prova med 4, men jag vill inte vara ”sån”. Antingen gör man så här eller inte alls.*suck*

    Tänkte dra ihop en gryta chili/grönte. Problemet är att capsaicinet i chilin är beroendeframkallande det med- men det pumpar ut giftet snabbare. Man kanske inte behöver ta så mycket.Vill bara få ut så mycket jag bara kan om det fungerar..Det ökar cirkulationen iaf. Oh well..

    -.-

    #74118

    Oj, oj, oj. Du har det værre enn meg.

    For min del synes jeg det værste fysiske ubehaget er over etter ca. 35 timer. Men det ser ut som det varer lenger for noen andre.

    Jeg har nå vært snusfri i 137 timer. Og er absolutt forbi de verste abstinensene. Måtte faktisk gå å legge meg nedpå å sove litt midt på dagen på dag 2, men utover dette har det gått bra.

    Du får stå i mot de neste dagene. Så blir det bedre!

    Lykke til!

    #74119
    Anonym
    Inaktiv

    Du har det bra.Är glad för din skull att det fungerar så pass bra ändå. Jag har också fattat det som att det är olika för alla. Vet flera stycken som knappt får någon abstinens överhuvudtaget och andra som blir självmordsbenägna efter en vecka. Jag vet inte varför min kropp reagerar på detta sätt men det är riktigt irriterande. Jag är utbränd sedan tidigare så det kan vara det som spökar. Men som sagt, glad för din skull och lycka till!

    #74120

    Rehbelle.

    Jeg håper virkelig at det løsner for deg, og at allmenntilstanden blir bedre. Leste ditt innlegg ”Jojomen, slutade i dag”. Er enig med deg at det er denne koblingen mellom snus/røyk og forskjellige kjensletilstander som er med på å gjøre det vanskeligere å slutte.

    Det er i hvert fall helt klart at de situasjonene hvor jeg har hatt mest lyst til å kjøpe meg en boks er koblet til skift i tilstand. Til lei meg, trist, deprimert eller i positivt festmodus, sosialt lag med gamle (snusende) venner og generelt glad. Det er som hjernen kobler alle disse hendelsene til en unnskyldning om å kjøpe en ny boks.

    Jeg skal ikke la meg lure denne gangen. Det blir bedre på sikt å være uten snus eller andre drugs. Det er jeg helt sikker på.

    Du får ha lykke til videre du også.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.