Dag 3

Välkommen! Forum Dagbok Dag 3

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 15 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68742
    Laufrakan
    Medlem

    Hej alla före dettingar

    Blev så glad när jag fann denna sida igår. Hjälpte så mycket mer att höra alla historier och finna tips och även hoppet om att det faktiskt går.

    Detta är torsdag förmiddag. Måndagskväll då slutade jag med snuset. Har funderat länge och prövat flera ggr tidigare. Och lyckats men oftast trillat tillbaka vid en fyllefest där rökning kommit t ex. Så min nya strategi är att så klart undvika fester och där röka. Ett beslut jag verkligen behöver ta.

    Men dag 3 i alla fall. De två första dagarna har varit helt sjukt hemska. Har mått så jäkla konstigt. Knappt klarat av att vara närvarande mentalt. Varit så förvirrad på jobbet att de inte är klokt. Men först idag känns det som de värsta har lagt sig. Kör med onico också.

    Men detta är definitivt sista gången jag snusat i mitt liv de har jag verkligen bestämt mig för. Och det känns verkligen så.

    Ett knep jag gör för att lyckas bättre (har egentligen inte med att sluta snusa att göra) Men det hjälper till. Det är att meditera 2 ggr om dagen. Går upp på morgonen vid 06.00 och de första jag gör är att meditera en stund. Avslutar dagen med meditation och även en del yoga. Meditation är ju bra för att sänka stressen i kroppen. Och abstinensen..

    Nu jobba … Ha en bra dag alla

    #75758
    Laufrakan
    Medlem

    Dag 4

    Lugnare än någon dag tidigare. Visst är suget där men abstinensen är inte i närheten. Mår ju nästan normalt nu.

    Gått och lagt mig vid 21.00 tiden varje dag hela veckan. Vaknar runt 23.30 pigg och abstinens varje kväll.

    Tröst ätandet eller hets ätandet är en utmaning. får helt enkelt träna mera.

    Redan efter 4 dagar är jag hoppfull. Dag 1-3 är riktigt tuffa (för mig). Jag snusade ändå inte så mkt som många andra här. Snusade 2-3 dosor portion/vecka.

    Nu är det fredag.

    #75759
    prussiluskan
    Medlem

    halloj! jag tror de värsta dagarna är över för dig faktist, känner igen mig med det där att dag 1-3 var jobbiga men sen har det bara gått lättare och lättare. Är själv inne på min 14 dag nu och stnderna blir längre och längre som jag inte tänker på snus. Tycker du är jätteduktig!! kämpa vidare och som sagt har du klarat de här dagarna som gått klarar du resten! ha det !! :D

    #75760
    Laufrakan
    Medlem

    Tac Prussiluskan

    hjälper så mkt med din uppmuntran och även höra hur du har det i dag 14. De går verkligen upp och ner.. efter jag skrev igår så bara blev det värre. Men nu på morgonen idag känns det bättre än så länge. Men skönt att höra att det kommer avta mer och mer.

    Men det här beroendet är värre än man kunde tro.

    Dag 5 med Onico under läppen känns faktiskt riktigt bra … har hunnit ”trycka” i mig frukost. Igår kväll åt jag taco middag, sen tryckte jag i mig chips och dip, sen var vi iväg och köpte godis som jag ”tryckte” i mig. Känner inte igen mig. Fick paltkoma på kvällen funderade allvarligt på att gå och kräka. Helt sjukt. Men hellre äta och träna än att snusa..

    Ha en skön helg alla

    #75761
    lpa1965
    Medlem

    Hej är på dag 3 nu, snusade minst 1 dosa om dan, ibland 1½, använder nikotinfritt snus när det e för jobbit..har mkt abstinens..det ekar ibland i huvvet, är helt yr m.m…MEN SKA FIXA DET…roligt att hitta detta forum

    #75762
    Laufrakan
    Medlem

    Kämpa på Ipa1965… först dagarna är helt konstigt galna tyckte jag. Man mår så skumt. De blir bättre de lovar jag. Sen blir det annorlunda..

    Just nu håller hetsätandet igång.. och irriterad på allt och alla..

    #75763

    Lykke til videre alle sammen. Les gjerne mine gamle innlegg, og husk å være på vakt også når suget begynner å avta. Tenk aldri, ”det var jo ikke såååå vanskelig å slutte. . . ”

    For det er det. Og har du klart det en gang skal du aldri begynne med noe så dumt igjen.

    #75764
    Laufrakan
    Medlem

    Tack Broderlandsmannen.. Försöker verkligen intala mig detta du skriver för det har gjort att jag åkt dit igen tidigare.

    1 vecka + 1 dag är jag nu inne på. Är stolt över mig själv. Har nog gått upp 2-3 kg för de syns.. Tränar dock flitigt med promenader och annan motion typ innebandy.

    Fascinerad av hur starkt det sitter i fortfarande ändå. Visst går det inte att jämföra med de första dagarna. Men jag trodde själv någonstans att det efter en vecka skulle vara mkt lugnare. Irritationen är enorm emellanåt. Igår på träningen var jag klok nog att sätta mig på avbytarplats när adrenalinet var så högt att det började bli farligt. (en kille gjorde en ful tackling som fick igång mig rejält).

    Ha en skön dag.. kämpa på

    #75765
    Fyrkanten
    Medlem

    Jag får ta rygg på er som har klarat er så länge. Fantastiskt hur snabbt det kan klippa till i huvudet av ren ilska. Mycket inspirerande att följa er. Nu kämpar vi vidare.

    #75766
    Laufrakan
    Medlem

    Imorgon 2 veckor..

    Förvånad hur beslutsam jag är över att jag aldrig mer ska snusa denna gången.

    Kör hårt med olika nikotinfria snus … de hjälper.. men jag ”snusar” dom så frenetiskt så att jag får skav under läppen :-) Men inget nikotin i alla fall.

    Irritationen går upp och ner.. känner mig lite skum titt som tätt. Men när man är ledig hinner man känna efter en hel del.

    Drack i julhelgen en del men fick inget sug. Fantastiskt….

    Ha de gott alla nu kör vi en vecka till

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 15 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.