Dag 2

Välkommen! Forum Dagbok Dag 2

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #81394
    Jessi
    Medlem

    Hej
    Igår var min första dag utan snus. Kände mig hängig igår och va inte så sugen på att snusa, vilket ledde mig till att bestämma mig för att sluta. Klarade gårdagen utan större problem, idag känns det som det blir svårare.
    Min nikotinhistoria ser ut som så att jag först slutade jag röka efter sådär en 20 år, va därefter nikotinfri i ca ett år. Återföll sedan men i snus, har nu snusat i två-tre år. Jag är glad över mitt beslut och känner mig peppad men rädd för nikotinmonstret som kommer använda sina knep för att få mig att misslyckas. Glad att ha hittat hit, förstår att det kan vara ett bra stöd. Bara för i dag ska jag avstå hela dagen från snus, det är mitt beslut för idag.

    #81402
    Jessi
    Medlem

    Huvudvärk, lite illamående och yrslig, antar att det är abstinens. Sitter här och läser en massa inlägg för att inspireras men också för att fly ifrån mig själv, mina knasiga tankar om att jag inte klarar att sluta, känslor som begynnande ilska/frustration/vanmakt/förtvivlan mm.
    Ska träffa en vän senare idag som snusar samma sort som jag gjorde. Ska ge henne mina snusdosor som ligger i min frys och ropar lockande på mig. Det blir en ritual i sig, men också för att deklarera min nya status för någon annan än er härinne. Nya status: ”Snus-slutare-på-väg-mot-icke-snusare”

    #81406
    martin_1
    Medlem

    Heja, heja! Klart du kan sluta!

    #81412
    Jessi
    Medlem

    Tack!
    Ja, klart jag kan 🙂 snart två dagar avklarade.
    Gjorde ny tråd till min dagbok, behövde en annan rubrik.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.