Behöver styrka!

Välkommen! Forum Allmänt Behöver styrka!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #81259

    Hej allihopa!

    Det är min fjärde dag utan snus.
    Dom första dagarna har gått otroligt bra och min inre styrka har verkligen visat sig när det gäller att stå emot. IDAG håller jag på och dö…bokstavligt talat! Vet inte vart jag ska ta vägen…är rädd för att jag snart kommer vakna upp i kön på ica där jag står och betalar för en dosa.
    Snälla…ge mig lite tips?
    Ingefära testar jag inte.

    #81260
    Daviddp
    Medlem

    Tja! Känner igen mig i det du beskriver unicornbeliver. Värst är nästan när man låter rastlösheten ta överhand, dvs man inte har något att göra, vilket brukar vara fallet på söndagar, såvida man inte arbetar eller utövar någon sport dvs.

    Jag lyckades att sluta i 2,5 år en gång, dum som jag var började jag, efter en lite tyngre period i livet. Givetvis blev ingenting bättre, iaf inte efter ett par veckors beroende.

    Kaffe eller te kan funka för en del, men det kan också göra att man blir mer sugen på snus, eftersom man ”brukade” ta detta tillsammans. Försök iaf att hålla blodsockret jämnt, dvs äta regelbundet, kanske inte så stora portioner, som det lätt blir när man har abstinensen, men ta kanske en frukt eller något när du blir extra sugen. Annars är det alltifrån Ingefära, (som jag själv har under läppen just nu) till papperstussar eller liknande. Rekommenderar inte Onico, då egentligen allt är detsamma som vanligt snus, förutom djävulens påfund, Nikotinet då…

    Pröva även att läsa runt & bokstavligt talat TRYCKA in alla fördelar med att inte bruka snus & Nikotin, som att hjärtat mår bättre, koncentrationen (tillslut) kommer att bli bättre än vad den var när man var beroende, träningen går bättre, skaderisken minskar etc. Lycka till!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.