Bästa Supportet!

Välkommen! Forum Allmänt Bästa Supportet!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #72762
    SessanTessan
    Medlem

    Att vara tjej och snusa är inte attraktiv insåg jag efter 7 års snusande. En del killar rynkar på näsan medans andra frågar om det kan få ta en. Tjejer blir lika förvånad över att just EN tjej snusar. Det är flera än vad man tror som gör det. Är man själv snusare så ser man mer!

    Efter konstens alla regler lyckades jag dölja det för mitt ex (trodde jag iaf)i i 4 år. En del har bangat när det har fått reda på eller sett att man snusar. Fåtal killar som accepterar en tjej som snusar.

    (Jag vet att jag är helt insurrad i detta men måste få ur mig.)

    En av mitt bästa support är min mor. Hon står ut med mina små utbrott på telefonen eller konstat ringande på obestämd tid bara för att få annat att tänka på. Hon sponsrar mig även med nikotin tuggummi (som funkar för mig)

    Mitt andra bästa support är mitt jobb. Dom ser till att jag verkligen har något att göra. HELA TIDEN! Dom säger även till mig när jag behöver en Time Out ( och ä jag verkligen fräsig) Då får man vackert gå ut på lagret och lyfta några pallar så släpper spänningen man har i kroppen och tanken på snus.

    Att sluta snusa som säljare är en ren kamp där man verkligen måste hålla humöret uppe!

    Tänker då: Ler man tillräckligt mot en kund har du avväpnat kunden från mer argument på en reklamation!

    Btw.. Idag är det 7 dagen som har jag har klarat mig på 5 snus om dagen! För 2 veckor sen snusade jag 1 1/2 dosa…

    #76800
    Zenmannen
    Medlem

    Ja det kan vara ett bra sätt det med, att liksom minska intaget successivt . Har du bestämt nån dag för nolltolerans?

    Kom ihåg: Det finns ingen dag som är bättre än nån annan att sluta, det kommer alltid att finnas ursäkter för lillhjärnan att övertala dig att – nu kan du ju inte sluta, gör det efter du byggt klart ditt hus, när du har bytt till det där jobbet du ville ha osv…lillhjärnan hittar alltid på nya ursäkter!!!

    Så är det…

    Lycka till!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.