Äntligen fri…

Välkommen! Forum Allmänt Äntligen fri…

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #73428
    kultvik
    Medlem

    Ok, efter 30 år med General är det nu slut….detta den första dan känner jag större matlust. Känner mig lite små irriterad. Suget kommer i vågor. Ok, det här kommer bli… Är glad att jag hittade slutasnusa för det kommer bli en hjälp på vägen!

    #78007
    USA
    Medlem

    Välkommen till kampen.

    #78008
    kultvik
    Medlem

    Tack USA för orden…ok,

    Då har man varit nikotinfri i snart 24tim!! kom hem nyss och måste säga det är jobbigare hemma än på jobbet. Ögonen har börjat svida lite annars inte stora svängningar. Vill naturligtvis ha en pris, men det är ju inte så långsökt. Käkat mkt skitprod idag…känns inte bra! måste se till att börja boxning…känner mig mkt mer irriterad och att huvudet är som en stor boll av nån konstig anl. Men men…ingen huvudvärk..inga led smärtor….ännu!

    Har stor lust att ta ett nikotin tuggummi för att få ett skönt rus…..men nä, jag har lovat kroppen….inget nikotin! Väntar med spänning på morgondagen…min första dag är snart avklarad!…nästa mål, 3 dar!!!!!!nu sova!

    #78009
    nybrocorner
    Medlem

    Härrrrligt… Välkommen med i kampen…

    #78010
    kultvik
    Medlem

    Tack Nybrocorner…det hjälper att bli peppad!

    Ok…sov och vaknade minst 30 ggr inatt känns det som! men….

    Jag har inte det där enorma suget idag !?…lite mer efter morron kaffet, men..vi får väl se hur dan artar sig!! Jag försöker ha ett otroligt lugn…och känner att det hjälper. Djupa andetag…

    #78011
    PatrikB
    Medlem

    Du klarar det!

    Jag har nu varit nikotinfri i 5 månader efter 27 år av snusande

    för mig var det dom första 5 dagarna som var svåra efter det så har det bara gått lättare och lättare efter en månad så kunde det gå en hel dag utan att jag tänkte på snus och numer så är det nästan aldrig..

    Jag har använt Onico som jag tyckt har fungerat riktigt bra…. dock så blir onico ett behov som man måste göra sig av med.. jag använder nu ca 1 dosa/vecka jämfört med 10 dosor snus/vecka då jag snusade.. kommer att sluta med Onico innan nyår är planen.

    Kämpa på!! Det är värt varenda abstinens-sekund!

    /Patrik

    #78012

    Lycka till, vi finns här för dig

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.