Ångestladdat

Välkommen! Forum Dagbok Ångestladdat

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #72779
    Snusmumlan
    Medlem

    Hej alla snuskompisar! Har försökt sluta snusa en gång tidigare, klarade två dagar och höll på att gå upp i atomer. Nu vill jag ”sopa” ihop mig för att sluta för gott. Är en kvinna på 58 år. Undrar om det anses vara mer oattraktivt när en kvinna snusar, det låter i alla fall så på mina manliga jobbarkompisar!? Det är naturligtvis inte anledningen till att jag vill sluta snusa, utan snarare ett dåligt mående och ilska över att bränna så mycket pengar. Var helt nikotinfri i sjutton år, började sen dumt nog att feströka och dessutom, vilket var ännu dummare, så provade jag snus. Ritualen med kvälls-ciggen lade jag av med efter nyår och det har inte varit några som helst problem, men det beror nog på att det snusas konstant. Blev jätteglad när jag hittade denna sluta-snusa-sida och hoppas få både tips och peppning! Ha en mysig lördagkväll allihop!

    #76802
    Martinan
    Medlem

    Lycka till!

    #76803
    Mangan
    Medlem

    De är inte mer oattraktivt om det är en kvinna de är lika ILLA om de är en kille. Därför vi ska sluta ihop. Jag slutar idag så lycka till!!!

    #76804
    annaterese
    Medlem

    Hej, jag tycker det är mer oattraktivt med kvinnor som snusar. Jag tor många män tycker det också. Jag tycker dock att det är mer oattraktivt att röka vare sig man är kvinna eller man. Endel har sagt till mig att det är coolt när jag som tjej snusar, och det har jag trott själv också, men det är för att man gör upp så många ursäkter för sig själv när man är nikotinberoende inser jag nu. Anledningen till att jag slutat är för att det förstör tandköttet och det går inte att få tillbaka. Har snusat i 6 år och nu börjar det verkligen synas, fruktansvärt! Sen finns det ju massa andra anledningar att sluta också förstås.

    #76805
    Lottapotta
    Medlem

    Heja Snusmumlan! Här har du en 59-årig olyckssyster med nästan 40 års snusande på meritlistan. Idag har jag varit snusfri i 30 dagar! Utan vare sig plåster eller nikotintuggummi. För fem år sedan ”slutade” jag med hjälp av tuggummi – och så var jag fast i det. Tuggade nästan ihjäl mig. Så det blev snus igen… Men nu jävlar ska det gå. Snuslängtan är fortfarande i princip konstant, men man lär sig leva med den – och den ska väl minska i styrka nån gång. Det hjälper förstås att äta, men frågan är om det är så mycket nyttigare att bli tjock. Får väl ta hand om extrakilona sen. Lycka till! Vi hörs!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.