Abstinens huvudvärk

Välkommen! Forum Tips och metoder Abstinens huvudvärk

Etiketter: ,

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #87395

  Hej på er alla tappra kämpar!

  Nytt år och nya tag att sluta snusa!

  Gjorde ett försök till att sluta snusa förra året när 2015 kom. Höll upp i ca 3 veckor sen var man tillbaka igen.

  Min fråga är nu, när den där hemska huvudvärken kommer i brist på nikotin.. Vad kan man göra? Att ta en huvudvärkstablett hjälper ju inte ett dugg..

  Ha det bra!

  #87414
  karben92
  Medlem

  Hej!
  Jag har slutat i ca 2 dagar nu och förstår precis vad du går igenom. Jag har den där huvudvärken som bara skriker i skallen på mig efter en efterlängtad snus. Men jag har märkt att så länge jag gör något och aktiverar mig så kan jag hålla mig borta från cancerpåsen! Men det kan ta upp till två veckor har jag hört för att nikotinet ska sippra bort från kroppen. Jag tror att man ska ändra sina rutiner för att lyckas sluta snusa, annars hamnar man där igen…

  #87418
  iceman
  Medlem

  Första veckan är jobbig med många fysiska symptom. Huvudvärk och sömnbrist är vanligt. För mig kändes det som ett spännband som drogs åt om huvudet.

  Tips. Försök hålla blodsockret uppe på en stabil nivå. Ät långsamma kolhydrater, drick tranbärsjuice. Godis hjälper bara kortsiktigt någon timme sen rasar blodsockret till för låg nivå. Ta promenader för att få bra sömn. När man slutar snusa upphör blodsockret via levern från snuset. Det känns tomt i huvudet utan glukos. Efter 1-2 veckor stabiliseras detta av sig själv.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.