9 januari slutsnusat

Välkommen! Forum Dagbok 9 januari slutsnusat

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 24 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68761
    jonash
    Medlem

    Bestämde mig för några veckor sedan att nu äntligen sluta snusa. Har varit så otroligt trött på det, att alltid kolla efter så man har snus till morgondagen på jobbet, vilka butiker är öppna mitt i natten om det skulle behövas köpa snus etc.

    Så nu efter drygt 8 års snusande är det dags att sluta! Känndes väldigt skönt att bestämt sig och jag har berättat det för min omgivning så jag inte kan ”slippa” undan och för att få stöd.

    Nu när det bara är en vecka tills cold turkey och tycker jag tänker väldigt mycket på snus, nästan så jag ifrågasätter mitt beslut.

    vill jag verkligen sluta? Varför ska jag sluta för egentigen?

    Såndana tankar kommer upp nu, och jag känner nästan som ett pirr i kroppen. Är det någon annnan som varit med om detta? Är min hjärna redan inställd på att försöka få i sig snus trots att jag inte har slutat redan…

    #75972
    Strid
    Medlem

    precis likadant för mig! min dag är den 9e också! kommer skriva dagbok här!

    #75973
    Petter
    Medlem

    Klart att du skall sluta nu! Tänk på alla pengar du kommer att spara,din hälsa o glömma allt med vad snuset påtvingar dig att göra.Själv är jag inne på dag tre nyårslöfte, men mentalt har jag bearbetat denna resa långt innan. Räkna bort de första 24 h som nikotinfri ur ditt liv då dem är ganska hemska men sen kan det bara bli bättre ju längre tiden går desto lättare är det.Nu krigar vi vidare de här går att besegra….Har snusat dag o natt i 30 år…..Vik inte ner dig nu!!!! 😉

    #75974
    jonash
    Medlem

    Klart jag ska sluta! Är så trött på det!

    Men det är lite skrämmande att man får hjärnspöken bara av tanken på att sluta. Nu man på allvar inser vilket start begär man har skapat av snuset.

    #75975
    Strid
    Medlem

    Snart smäller det jonash! Imorn och några dagar framöver kommer vi ha ett helvete! Kämpa!

    #75976
    Laufrakan
    Medlem

    Ser spännnande fram emot er resa.. Den kommer börja i en mörk tunnel men ljuset ni kommer skåda sen när ni är ute.. är något ni inte ser nu..

    #75977
    Coffe_85
    Medlem

    skall med börja i morgon. Men är faktiskt ganska trött på ”skiten”. vill leva ett liv utan snus. och kommer kämpa för att lyckas. Grym sida hoppas det går bra för er alla som slutat funderar på att sluta. det är inte värt att fortsätta!

    #75978
    Peo
    Medlem

    Jag hänger också på 9/1-försöket. Har snusat ca 1 dosa/dag i 22 år och har hållt upp 1 månad som längst. 5 vakna timmar utan snus hittills…. Nu kämpar vi på allihop!

    #75979
    jonash
    Medlem

    Nu är det igång! Har varit utan snus i 7 vakna timmar nu. Har på kuppen blivit sjuk i helgen så är hemma från jobb. Där sprack ju aktiviteter som träna och ta promenader som hjälp när suget ligger på.

    Än så länge har jag inte haft några jättebekymmer, lite oro i kroppen men inget jätteförändring än så länge i humör. Har onico som jag tagit 2 st utav. Vet inte vad jag tycker om det, mest som att ha något under läppen.

    Kom igen alla som är igång att sluta snusa, Detta klarar vi!

    #75980
    Peo
    Medlem

    Nu har det gått 9 timmar… Denna dagen är seg. Har varit nära att ge upp flera gånger, men jag ska inte vika ner mig, tog nyss en promenad och belönade mig själv med en Snickers. För även om det vi gör inte är det största som hänt mänskligheten så är jag stolt för varje timme som passerar. I morgon känns det säkert bättre ;).

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 24 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.