7 år

Välkommen! Forum Dagbok 7 år

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68310
    Candie
    Medlem

    Efter 7 års snusning så slutade jag den 1 januari och har alltså vart snus och nikotinfri 67 dagar nu. Jag trodde att den värsta tiden var över efter 2 månader, men vad fel jag hade! Ni som har kommit längre än mig hur klarade ni det?? Har börjat drömma helt sjuka drömmar, inte mardrömmar direkt men typ ångest drömmar, fler som upplevt detta? att man gör något i drömen som gör att man vakanr upp med värsta ångesten?

    Jag kämpar på men om man inte får sova på nätterna snart så kommer det bli jobbigt!

    Hoppas det gåt bra för er andra :-)

    #74655
    Snusmupp
    Medlem

    Jepp, hände mig med. Jag fick en knasdipp efter ca två månader men drömmarna hade jag tidigare. Jag upplevde nästan det som en mindre depression. Helt apatisk och så drömde jag sjukt konstiga grejer. Det släppte dock efter nån vecka eller så. Drömmarna satt i lite längre men inte mer än ett par tre veckor och inte varje natt.

    Som av en slump skaffade jag ny säng och täcke, kudde o hela köret. Sov som en kung i mitt snusfria tillstånd. Jag inbillar mig att en behaglig miljö underlättade att jobba bort drömmarna. Men det sitter ju i huvudet så man kan ju köpa alla sängar i världen och ändå må skit, men du förstår kanske vad jag menar?

    Det kommer att släppa, du måste bara kämpa liiiite till. jag upplevde att orken nästan var slut efter två månader, men det finns alltid lite till att ge! Jag e så oerhört glad att jag inte gav upp den där gången! Gör inte det du heller, pressa på ett tag nu så ska du se att det släpper!!! Du har kommit riktigt långt, mosa på sista biten!!!

    #74656
    Mange
    Medlem

    Fan, trodde jag efter 17 dagar hade passerat det värsta men det ser ut som jag har mer att vänta. Sover och har sovit dåligt, ser inte fram emot att drömma konstigt också!

    Jag biter ihop!!

    /m

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.