23 relativt enkla dagar

Välkommen! Forum Allmänt 23 relativt enkla dagar

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68421
    Prillan
    Medlem

    Hej alla,

    Jag har läst några dagböcker och vissa måste kämpa som svin, andra inte. Jag ville bara skriva och berätta hur lätt det har gått för mig att sluta snusa.

    Är 30 år och har snusat i 15-16 år och för 23 dagar sen slutade jag helt. Ingen nedtrappning, ingen nikotinersättning, ingenting.

    Sover som en gud, min normalpuls är 10-15 slag lägre och jag är något mer avslappnad när jag sitter och kollar på film. Har inte märkt av nån abstinens direkt. Vissa dagar är jag såklart rejält sugen, men mer sugen som man kan vara på godis. Det går över på 10 minuter.

    De två första dagarna hade jag en skum grej dock, som jag inte vet om det berodde på snuset. Precis vid insomnandet ryckte jag till i en liten panikkänsla (Är det ett ord med två k?) och hade ett helvete att somna. Men bara efter några dagar sov jag bättre än på många år. Ljuvligt!

    Vet inte om det finns något trick, men en grej som kanske är bra är att skriva att du tänker sluta snusa på din blogg, facebook, twitter eller annat. Du vill ju inte misslyckas redan dag 1 eller 2, därför kämpar du lite extra i början, och har du väl tagit dig igenom de första dagarna blir du motiverad att fortsätta.

    Kämpa på alla!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.