12 år dygnet runt…barnens julönskning till pappa.Sluta snusa..

Välkommen! Forum Dagbok 12 år dygnet runt…barnens julönskning till pappa.Sluta snusa..

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #78781
    bigjimwest6
    Medlem

    Har 3 söner [2 ,8 ,10 år] Fick höra av dem i dec 2012 att de 2 äldre önskade sig enbart 2 saker i julklapp. Det första en surfplatta och sedan det andra att pappa slutar snusa . För vi älskar honom…Ja vad ska man säga om det…
    Bara sluta…
    kan ju inte säga jag vill inte…
    ännu mindre säga jag klarar ej det, vad skulle det ge för budskap om deras far.
    Vad jag själv läst, hört, tror på angående snus..så vet jag att det ej är på långa vägar så farligt som mycket annat. Men det som verkligen retar mig är att ja inte tycker att man för något speciellt för dom ca. 40kr.
    Sedan när man lägger av…så skriker hela jäkla kroppen efter snus…så slänger man in en prilla… och vad händer…inget speciellt alls ingen kick ingenting…Slutar definitivt och suget bara kramar om varenda cell i kroppen.
    Värst första dagarna tänkte jag…..
    Men vadå första dgr nu på fredag är det 5 veckor…
    Snus sugen nu värre än någonsin…känns som om det värker i varenda tand…det saknas något…känner mig mer stressad än någonsin..tryck över bröstet, orkeslös, lättirriterad…
    Ja vad mer kan man säga..
    Jo en sak i varje fall fattar inte hur mycket abstinens osv. man kan ha av något som när man använder inte känns något..( ja vet hur droger fungerar med tillvänjning o kropp, psyk )
    Och därav definitivt största anledningen till att ej börja snusa igen…
    Men aldrig trodde jag att det skulle sitta i så länge suget och så jäkla Starkt oxå…känns som om någon driver och testar än på vad max är för en.
    Hur mycket man skall klara av 😉 😉
    Har testat lite allt möjligt men för stunden känns det då bra…
    första gångerna med något under läppen + Nico stimulans
    Men sedan när man ska somna in…då ökar suget astronomiskt….
    (innan tog jag alltid lite extra innan jag slöt ögonen alltid tyckt det varit så fint och sova på, bytte sedan prilla 1 till 2 ggr per natt ) Men nu sova utan napp….jäkligt jobbigt..
    Skönt o skriva av sig lite…kul var det med att hitta denna sida.
    Speciellt o läsa om andra som också kämpar för eller emot det, hur dom tar sig igenom det.
    Mvh. Bigjim som bestämt sig ger ej upp….men tvivlar ibland…

    #78783
    Perseus
    Medlem

    Ja, när man tänker på hur jobbigt det var har varit med att kliva av nikotinet och hålla sig nikotinfri inser man vilken drog snuset/nikotinet är. Vilken styrka! Kan ju omöjligt vara bra att tillföra kroppen detta så va f-n har man pysslat med i över 20 år? Betala för att trycka i sig mer och mer av giftet? Jag ångrar inte en dag att jag slutat med detta. Ångrar bara att jag började och att det tog så lång tid att inse att jag måste sluta!

    En dag i taget och fortsätt kämpa på!

    #78784
    nybrocorner
    Medlem

    Lycka till… detta är en kamp för de tuffa… men du verkar motiverad och har nåt att kämpa för(dina barn)… sen att det ibland känns helt meningslöst, hopplöst och omöjligt… det ingår i spelet… jag bloggar på http://www.nybrocorner.wordpress.com där finns både glädje och sorg i 217 dagar… jag har också en tråd här på forumet…
    Det kan vara viktigt att läsa och att skriva av sig här på forumet…

    #78822
    lufttork
    Medlem

    Ge inte upp! Det finns ljus längst bort i tunneln. Du får gräva dig fram i lera och skit, men väl framme väntar en solig sommardag där alla skrattar, flinar, myser och mår gott – även du. Kämpa. Håll i dig och kör hårt mot hårt! Du kommer inte ångra dig.

    #78826

    Vilka fina grabbar du har! Inte mycket att fundera på för dig… Lycka till!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.