Ute i tid

Välkommen! Forum Dagbok Ute i tid

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #91937
    Dionysos
    Medlem

    Namn: Dionysos (Vinets-, det rituella dårskapets-, och den religiösa extasens Gud.)
    Kön: Man
    Ålder: 19
    Sysselsättning: Läkarstudent

    Jag kan väl inleda med ett hjärtligt tack till samtliga som på ett eller annat sätt bidragit till detta fenomenalt inspirerande forum. Alla berättelser, samt veteraners outtröttliga peppande, har gett mig modet och kunskapen att sluta med stort självförtroende!

    I jämförelse med många andra här är jag lyckligt lottad. Jag slant dit på snusen strax efter min 18 födelsedag (ändå en bedrift att klara sig så länge ute på Östgötaslätten), och har hållit på sedan dess med ca 5 dygn som längsta uppehåll. Inledde konstigt nog med G3 Volt – en riktigt stark jävel. Insåg dock snabbt att jag var på väg att börja fräta bort mitt unga tandkött, och bytte till Lyft Ice Cool, vilken fick bli standard fr.o.m. hösten 2018 ända fram till det nya decenniet då en rad ekonomiska, sociala, spirituella, och emotionella faktorer konspirerade för att pusha mig till ett fantastiskt beslut: att sluta snusa! Jag bytte omedelbart ner till en svagare Lyft, men behöll samma ”prill-frekvens”, vilket låtit mig ta en bit av smällen proaktivt, och avvaktade i väntan på rätt stund att börja på riktigt… och jag ger mig fan på att den dagen var igår!

    Så, hur har dag ett varit? Den har varit alldeles, alldeles… UNDERBAR. Jag har gråtit så jag skrattat, jag har skrattat så jag gråtit, jag har tränat med en manisk glädje jag trodde var reserverad för småbarn. Jag har skojat och spridit glädje och dansat och sjungit och slagit nävar i väggar och skrikit på folk som absolut inte förtjänat det.

    Jag har idag upplevt känslor på ett som sätt snuset, helt utan min kännedom, begravt under en systematisk känslokorrigering. Jag är så glad att jag tagit det här beslutet så tidigt som jag har, och är tack vare er utrustad med ett arsenal av glädje och glöd och knep som inte det vidrigaste snusmonster rår på. Jag känner mig fri, fri, FRI! Tack, tack, tack, för att ni hjälpt en ung själ ta upp kampen mot beroende – något av det mest vidriga denna värld har att erbjuda.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.