Jobba med abstinens

Välkommen! Forum Dagbok Jobba med abstinens

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #85745

    Det här är helt sjukt, snusfri sedan i fredags och nu är det tisdag morgon kl är 02. Trodde att festen i lördags (som för övrigt var en nykter historia för mig) skulle bli en riktigt prövning men nattens jobb är den verkliga prövningen. Min fruktansvärda abstinens fungerar inte tillsammans med andra människor. Har redan hållt på att bita huvudet av alla mina arbestkamrater. Inte fått dem att gråta eller så men inte roligt att bli sur bara för att någon har flyttat på ens vattenglas… Nästan så att man blir galen bara över att vara i människors närhet. Ett par månader i Sahara utan folk runt omkring sig så hade det nog fungerat men det vettisörens om detta kommer att fungera en natt till…

    #85746
    Kahlo
    Medlem

    Känner precis igen mig i det du skriver. Jag är så jävla arg hela tiden, tänder till på ingenting och blir irriterad. Känner mig personlighetsförändrad. Jag är en rätt snäll och fredsam person egentligen.

    #85770
    misja
    Medlem

    Läs dagböcker. Det går över och det är någon form av tröst i att man inte är ensam om de där förtvivlade känslorna. Jag säger det igen, det går över. Andas och låt tiden gå. Hitta ditt sätt att stå ut. Jag har varit nikotinist i 30 år. Nu är jag fri. Det skänker mig lycka och stolthet varje dag.

    #85774
    Kahlo
    Medlem

    Irritationen är jobbig. Gå undan och andas om det går.
    Jag kör en del yoga annars och märker att ibland när jag brottas med min hjärna nu om att stay snusfri så gör jag en yogaposition för att bli mer fokuserad.
    Kanske är det så att man måste ha yogat lite innan för att det ska funka, men det kan vara värt att testa. Whatever works osv.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.