Slutsnusat för min dotters skulll

Välkommen! Forum Dagbok Slutsnusat för min dotters skulll

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 73 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #82462
    MaestroM
    Medlem

    Slutade i Måndags efter att ha upptäckt att tandhalsen på ena sidans vampyrtand vandrat uppåt. Tandläkaren igår konstaterade att inte var ngn fara, men visst, atta snuset var att skylla. När tandläkaren sade så had jag varir snusfri i ett dygn… och vilket dygn sedan jeeeesus….

    Snusat i ca 15 år, GBG rape lös, mkt på slutet, slentrian… Blev trött på att snusa för ganska länge sedan. För min del slutar jag främst av hälsoskäl jag slutar men jag ser detta lite som en vändpunbkt i livet också. Detta är ett tufft projekt att sluta… och nu efter 2 dagar kan jag konstatera att det verkligen är jobbigt. Jag har yrsel, feberkänning (utan feber), huvudvärk, känner mig totalt urblåst i skallen, kan ej läsa artiklar. Drömmer lätt läskiga drömmar när jag väl somnat etc… Isig talar detta för att lägga av med skiten omedelbums…vilket jäkla gift!!

    Jag kör en cold turkey… Tror inte jag klarar av att trappa ner.. Och nu har jag lovat min 6 månaders dotter face to face att släppa taget om svartjorden…

    Tack för att ni finns, denna sida hjälper mycket!

    #82465
    issen
    Medlem

    Sätt in pengarna du sparar till din dotter!

    #82466
    MaestroM
    Medlem

    Bra ide! Så får det bli… Men, sure…vi kan ropa hej för jag är så in ihvete beslutsam om att inte trilla tillbaka i detta (som jag nu inser) kraftiga beroende… Fyfan alltså…det har svidit i kroppen, kliat invertes….fullkomligt vidrigt dettA. Sen har man demonen i huvudet som försöker få en att gå till tobakaffären och handla…men icke….jag sluta för rätt längesedan herr demon, drygt 48 tim sedan…

    #82467
    issen
    Medlem

    Du har den bästa av alla anledningar till att sluta snusa! Var ett bra föredöme för din dotter och låt henne gosa med en icke snusstinkande pappa!! Önskar att jag hade gjort det när mina söner var små. Men, nu är det gjort och 30 års missbruk är till ända. Ta hjälp om du behöver. Jag själv fick hypnoterapi som var min väg ut ur missbruket men det finns förstås massor av andra alternativ, bara att välja 🙂

    Lycka till och kör hårt!

    #82468
    MaestroM
    Medlem

    Tack för stödet vänner… Närmar mig 3 dagar fritt, och kan faktiskt känna lite skillnad idag, mår en promille bättre och har sovit skönt. Det värsta nu när man klarrnar upp ngt ur abstinensdimman är demonen… Jag hade sällskap av demonen på tuben in till jobbet idag. Demonen argumenterar att det inte gör något om man bara snusar lite på dagarna för att underlätta detta, den är ochså på mig om nikotintuggummin etc… Men jag HAR REDAN SLUTAT är mitt svar, jag har inget alternativ…DET ÄR SLUT…hör du det demondj..el….

    Känns som jag går in i en tuff vecka nu. På ett sätt var det rätt skönt (så här i efterhand) att känna sig dyngrak, yr och tappad bakom en vagn i 3 dagar. Nu klarnar saker och ting upp, och det är dags att möta svårigheternba nykter…

    Okej…så… 3 dagar var mål 1, hört/läst att det är ngt speciellt med de första 3. Delmålen framöver är nu 1 vecka / 2 veckor (inkluderar 1 vecka utomlands jag gruvar mig för), 30 dgr, 50 dgr (har hört 30´- 50 dágar är litre fall back zone) och storfest på snusfri dag 100.

    Nu har jag sagt till alla runt omkring mig också, framförallt jobbet, blev ju ohållbart att inte göra det… Humöret är minst sagt volatilt.

    Kom igen nu alla, nu grejjar vi detta. Glöm inte ATT NI REDAN HAR SLUTAT

    #82470
    MaestroM
    Medlem

    …fan vad duktiga vi är !!! Yeah!!!

    #82477
    MaestroM
    Medlem

    Dag för dag ”dygn 5″… men jag är redo. Horribel vecka. Har dock utvecklat ett hat för produkten snus…vilket junk man stoppat i sig i 15 år. Tänker inte föda den industrin något mer..

    Den värsta abstinensen är borta nu vilket är skönt, får lite energi av det.

    Nu handlar det om att klara en vecka i alperna utan nikotin..men jag har en känsla att det blir enklare att hålla sig aktiv än att sitta och stirra in i en datorskärm och ha suget…

    En strategi jag kör nu är som följer. Jag har en Onicodosa i fickan. Om suget blir för hårt har jag rätten att ge mig själv en Onico 24 timmar efter… Om det fortf känns piss kan jag ta en rijktig snus ytterligare 24 tim efetr. Såldes tror min hjärna att det endast är två dgr kvar till riktig snus….men onicon tas aldrig, dosan är oöppnad fortf….

    Tar med 3-4 dosor onico, jag tror after skiin blir värst… Men hör här nokotindemonen….du spöar mig aldrig…ALDRIG!! Vi är klara med varandra. Knäckte du mig inte under frossnätterna dag 1-3…då knäcker du mig inte nu och framtiden..

    #82478
    Motivation
    Medlem

    Tänk vilket piss-läge du skulle hamna i om du tog en snus?! Ångern och skammen och vetskapen om att dina frossnätter var bortkastade. Stå stark, du behöver inget nikotin för att leva ett fullgott liv! Ha en härlig vecka i Alperna.
    Prova tugga ingefära när suget blir för övermäktigt, eller ta en papperssnus, det hjälpte mig. Lycka till!

    #82480
    MaestroM
    Medlem

    Tackar Motivation! Ingefäran, är den rå då alltså? Så köper en rot och hyvlar bara? Låter smart – det är ju lite bett i det

    #82481
    Motivation
    Medlem

    Ja, färsk ingefära. Inget för veklingar ;).

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 73 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.