Närmar mig femton timmar

Välkommen! Forum Dagbok Närmar mig femton timmar

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #85021
    embla
    Medlem

    Hej
    I sommar har jag varit nikotinist (storrökare/snusat/i vissa perioder både och) i stort sett hela tiden under 20 år, om nikotinguden får bestämma.
    Om jag ger mig fan på att bestämma är det slut med det nu. 19/1 slutade jag med ciggen och gick över till snus. Efter ngn vecka gick jag över till mini-snus för att underlätta det här stoppet. Började återuppta joggandet igen i mitten på mars. Dessutom har jag i princip slutat med godis för att inte gå upp i vikt. Lätt hänt att man börjar knarka godis istället!
    Om en halvtimme ungefär, har jag varit snusfri i 15 timmar. Fick direkt en dålig start med bara 3 timmars sömn. Har svettats och kallsvettats omvartannat idag.
    Har lägsta nivån nikotinplåster. Har plåster för sex dagar, få se om jag använder alla eller skippar dom. Det är ju nikotinhelvetet som ska bort.
    Klurar på om jag ändå ska ha en dosa nikotinfritt snus i nödfall.
    Har haft snusreflexer men kan argumentera bort dom. Dessutom har jag två dosor kvar i kylen. Men dom tänker jag ge fan i. Ska ge dom till en kompis imorgon.
    Hur jag förberedde mig för det här steget: Har försökt att tänka och intala mig att det kommer vara fördärvligt jobbigt. Att om jag inte går igenom denna skärseld är jag ändå tillbaka på ruta noll igen. Att den här jobbiga tiden kommer kännas väl värd det, när det värsta är över!
    Nu är det deppmode och jag känner mig olustig i kroppen. Men det kunde vara värre!

    Tänkte skriva av mig lite här för att stå ut.

    Bra kämpat allihopa!
    Att ro i-land dom jobbiga målen ger en mer seger!

    #85023

    bra beslut , kämpa på det kommer kännas bättre sen , men du få nog räkna med veckor- månader innan du är fri från giftet , det blir en kamp som du måste vinna , lycka till

    #85029
    misja
    Medlem

    All lycka på vägen mot ett nikotinfritt liv. Forumet är en bra (den bästa) plats att vända sig till när man vacklar, behöver pepp eller vill skryta lite 🙂

    #85031
    Booka
    Medlem

    Lycka till, ingen mening att paketera det snyggt, du har några skitveckor framför dig. Detta forum har varit en ovärderlig hjälp för mig, jag kan med 100% säkerhet säga att jag inte fixat det utan hjälp från alla nya och gamla slutare här inne. Kör hårt och återigen lycka till!

    #85033
    LinaMie
    Medlem

    Grattis till ett bra beslut och Lycka Till! Även jag skriver under på att det här forumet är ovärderligt! Utan det vet jag fasen inte om jag klarat mig mer än några dygn.

    Kör hårt, kämpa!

    #85051
    embla
    Medlem

    Tack för pepp!

    Nu har det gått tre dagar. Igår testade jag att köra utan plåster och det går. Har första plåstret kvar som placebo 😀

    Försöker ta det lugnt. Inte stressa upp mig. Koncentrationen är det lite SI och så med. Försöker fokusera på framtiden att tänk då slipper jag detta. Reflexer att plocka fram dosan, småsuget.

    Tuggar extra tuggummi och läkerol.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.