Håhå

Välkommen! Forum Dagbok Håhå

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 11 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #85521
    Taste
    Medlem

    Så var det dags, efter 15 år och x antal ettan lös har jag bestämt mig.
    Jag har som de senaste 3 månaderna hållit på av och till, blandat portions snus, onico och råttblöjor.

    Dock har jag insett att det är så djävla jobbigt att snusa en hel dag för att sedan skippa det på kvällen, sovit piss och vaknat nu och då. Så i måndags efter morgonprillan tänkte jag, de e fan inte värt…..nu gör jag ett break up!!

    Så än så länge har det gått ganska bra, hjärnan är ju som sirap, känslan av att vara konstant bakis och man funkar liksom inte gör sig påmind. Kvällarna framför tv är värst, har jag något att pilla med går det bra. Har dock inte släppt ”något under läppen” grejen. Blandade kaffe och te pulver som jag fuktat och lägger under läppen när det blir allt för jobbigt. Sjukt sockersugen, framför allt vid 14-15 tiden då det är som jobbigaste.

    Magen är lite si och så, dricker vatten och tränar för att hålla igång den, skulle jag gå upp ett par kg så är det inte hela värden, har vägt 92 som mest och väger nu 84, så den resan vet jag att jag pallar med.

    Jaja, hejja på alla ni där ute, nu är det dags att städa upp oss alla.

    #85523
    Booka
    Medlem

    Kör hårt och lycka till, känner igen mig i mycket av det du skriver. Vikten, sockersug, hjärnan som sirap, lite maghaveri. Du har en tuff resa framför dig, men om du verkligen vill så kommer du att klara det.

    #85617
    Taste
    Medlem

    Jaha dags för uppdatering, ser att det är tio dagar sedan jag slutade. Klarade Midsommar med lite fusksnus och djävlar anamma. Sover dock som en röv, vaknar 2-3 gånger per natt, hjärnan känner sig lite seg också. Snussuget pendlar upp och ner. Denna helg kommer att bli rolig, vi ska upp och fiske i fjälls, men det är ju nu det är så gott med snus, när jag är i naturen, men jag ska stålsätta mig. Magen är lite så där småsur och jag har haft sura uppstötningar, lös i magen också.

    #85687
    Taste
    Medlem

    Klarat av denna fjällshelg relativt lätt, trots öl och en och annan wiskey. Kroppen känns så där men man blir peppad av att se att det var 2 veckor sedan jag slutade…….keep it gooing 🙂

    #85751
    Taste
    Medlem

    Still gooing strong, visst känner jag suget ibland men det går över. Fokuserar på sådant som gör en glad. Dimmigheten har gått över och det är lite lättare att fokusera på saker som jag tar mig för. Vilopulsen har blivit lägre då jag har en pulsklocka som jag använder. Sover bättre, visst vaknar gör jag ibland men somnar om, potensen å kåtheten har ökat vilket gynnar jag å frun 🙂
    Det går om man vill,men ingen dans på rosor….heja på mig och alla övriga som slutat.

    #85762
    Booka
    Medlem

    Låter som det går bra hittills! Bra jobbat. Det är många som får en dipp ungefär där du är nu och 1-2 veckor framåt. Jag var själv ett vandrande åskmoln under en ganska lång tid (min sambo tycker det fortfarande ibland). Kämpa på och ta en dag i taget! Lycka till.

    #85765
    LinaMie
    Medlem

    Du har klarat av många situationer som lätt kan vara fällor när man försöker sluta snusa så du ska vara riktigt stolt över dig själv!
    Härligt att du märker av effekter av slutandet redan nu, det är saker du ska komma ihåg sen när det kommer bakslag och dippar!

    Sjukt duktig är du! Klapp på axeln och fortsätt så!

    LinaMie

    #85771
    misja
    Medlem

    Härligt att dimmigheten har lättat och att du kan fokusera lättare. Det var en av det svårare sakerna att stå ut med, tycker jag. Hade svårt att klara jobbet och kände mig helt dum i huvudet. Men det gick över.

    Kämpa på, du gör ett superjobb!

    #85943
    Taste
    Medlem

    Jaha Då skriver jag igen, åkte dit kring dag 40, har dock hållit upp i 3 dagar. Provade en fest snus i lördags, nu vet jag ju i te hur det påverkar om det tillbaks på ruta ett igen. Framtiden får utvisa 🙂

    #85945
    jallaz 6.1
    Medlem

    ja, de e inte roligt med återfall(been there done that) antingen skickar man dosan direkt på morgonen, ännu lättare om du inte ens har en dosa, kör igång med slutandet igen bara ,,,

    Min erfarenhet med denna typen av återfall är att—- känner du nu för att ringa runt till polare för att ha fest/kortkväll/herrmiddag(you name it) nästa helg eller nästa!? så e de ditt undermedvetna som har hittat ett sätt för att få in en snus under läppen

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 11 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.