orso

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 18 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #74321
    orso
    Medlem

    Örjan: 46

    Snusade: kanske 20 år med kortare uppehåll.

    Snusfri: Lite mer än ett år.

    som svar på: Konstant orkeslöshet #75088
    orso
    Medlem

    Hej Daniel och bra jobbat!

    Själv har jag varit utan i ett halvår nu och för mig tog det ungefär 5 månader innan jag började känna mig som en människa igen. Så ge inte upp, det kommer en dag då du känner dig piggare. Men oavsett det, om det är snuskrav för att göra ett bra jobb tycker jag att du ska byta arbete.

    som svar på: Det kan gå #73854
    orso
    Medlem

    Nu har det gått ett halvår sen jag slutade snusa, och det känns bara bra. De gånger jag tänker på snus är när någon snusare dyker upp, och jag lovar, jag känner det på flera meters håll. Luktar det gott, nej, inte alls. Saknar inte snuset ett smack, mår mycket bättre och har pengar över till annat. Det viktigaste nu är att inte glömma att känna igen återfallssignalerna, dvs när kroppen får spel och suget efter nikotin överrumplar en. En gång snusare, alltid snusare.

    ByTheWay, har gått upp 8 kg sen jag slutade, så det är dags att göra något åt det med. Funderar på en riktig crosstrainer för 10 papp, himla kul motion. Motsvarar kanske 25 stockar snus, vad vet jag. Snusade 3 stockar i månaden tidigare, och 3×6 är 18 så om 2 månader har jag råd med den.

    som svar på: Det kan gå #73852
    orso
    Medlem

    Skapade tråden för två månader sedan står det när jag loggar in. Känns bra, gillar det. Nu siktar jag in mig på fyra månader. Från och med nu byter jag namn på tråden till Det Går Att Sluta Snusa.

    som svar på: Det kan gå #73850
    orso
    Medlem

    Då är det snart nytt år. Inne på sjunde eller åttonde veckan (borde det vara) och för det mesta känner jag mig väldigt befriad från snuset. En och en annan attack gör sig påmind och tomheten finns där, förståss. I vilket fall som helst, jag sparar en himla massa stålar, som jag investerat i annat än snus (nytt tangentbord och mus).

    Mitt nyårslöfte blir att jag inte ska börja snusa igen, skönt att inte behöva lova att man ska sluta.

    Gott nytt år på er alla före detta snusare och er som försöker.

    som svar på: Det kan gå #73849
    orso
    Medlem

    Är det sjätte veckan nu! Har tappat räkningen. Var på en lusseshow i förrgår och det satt en man bredvid mig, gissa vad han gjorde! Spelar ingen roll, det luktade inget vidare men det luktade väldigt starkt tycker jag, det konstiga är att jag kan känna lukten av det fortfarande. Tror att det är därför jag känner mig så aggressiv igen. Bara att jobba vidare och tänka på att det snart är två månader och att Julen närmar sig med stormsteg.

    som svar på: Snusfri i tolv dagar #73973
    orso
    Medlem

    Dan, du blir starkare för var dag utan snus. I min dagbok har jag försökt beskriva hur jag upplever att vara snusfri. Upplevde själv att den svåraste tiden var efter just två veckor. Kommer att hålla i sig någon vecka men det går över. Prövningens tid är nu, men du klarar det.

    som svar på: Det kan gå #73847
    orso
    Medlem

    Tittade på fotografier med mig och barnen under deras uppväxt. Finns inte en bild med mig utan en snus under läppen, faktiskt ganska sorgligt. Sedan förra veckan har mina aggressioner avtagit, inte varit så arg, eller haft kort stubin, under de senaste dagarna. Tänker inte så mycket alls på snus längre. Kul när man kommer på sig själv med det. Hoppas ni har rätt, att det går lättare från och med nu.

    som svar på: Det kan gå #73844
    orso
    Medlem

    Snusfri i en månad. Hade hoppats på att det skulle kännas lättare nu, att allt skulle vara över, men jag tycker det är värre än någonsin. Trodde det skulle bli lättare efter en månad av avhållsamhet men jag känner bara att aggressionen blivit värre. Jädrans vad lätt jag blir arg, minsta lilla grej och jag blir fullkomligt galen. Det är mycket värre nu än i början när jag slutade även om inte snusbehovet gör sig påmind hela tiden. Nu suger det.

    som svar på: Det kan gå #73843
    orso
    Medlem

    Tre veckor gånget så dags att uppdaterar. Längtar efter snus, men bara ibland. Försöker komma på mig själv när jag inte saknar det, d.v.s. när jag mår bra, och då känns det riktigt bra och befriande. Tack Stork för positiv energi, känns bättre nu än för än vecka sedan.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 18 totalt)