lufttork

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 183 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Det var ju busenkelt #90890
    lufttork
    Medlem

    Grattis! Starkt jobbat och helt rätt.. att sluta är en lång process och att börja går blixtsnabbt. Allt vad heter nikotin ska man hålla sig undan, oavsett hur stark man känner sig. Din blogg är förbaskat lärorik och intressant att läsa.

    som svar på: En gång för alla #90883
    lufttork
    Medlem

    Grymt jäkla bra jobbat! Tillslut är man förbi.

    som svar på: Lufttork is back – Champix håller mig i handen #88298
    lufttork
    Medlem

    Som ni ser har jag nollställt min räknare och påbörjat en ny 12-veckors kur med champix. Denna gång slutade jag på den fjortonde dagen. Förra gången tror jag det blev senare, plus att jag fuskade med nikotinfritt snus en vecka. Det nikotinfria snuset är lika mycket rävgift som riktigt nikotinsnus.

    De första fem snusfria dygnen var jobbigast. Dock var de inte extrem, utan jobbig men hanterbart. Efter dessa dagar har jag inte känt ett skit. Känns som jag aldrig någonsin nyttjat nikotin. Detta stopp är precis som det förra – som att glida på ett bananskal. De jobbigaste perioderna är första veckan efter nikotinstoppet samt veckan direkt efter att banden till champixen klippts.

    Biverkningar denna gång; ont i magen efter att ha tagit tablett. Förekommer ofta efter morgonens tablett, men märks inte om jag tar den efter ett mål.

    Fördelar med att ha slutar; sover mycket bättre, är piggare på dagarna.

    Ska försöka att inte vara inne här och bikta mig så mycket. Blir bara jobbigare om jag räknar timmar och tänker efter för mycket.

    Ha de bra.

    som svar på: Snart dags! #88269
    lufttork
    Medlem

    livet blir inte lättare med nikotin. Det kan du tala om för snustrollet. I övrigt verkar din story skilja sig från min, då du hade mycket mer abstinens än vad jag hade då jag käkade min senaste kur champix. Väldigt intressant att läsa om champixare!

    Läste att du slutade i förtid med din kur, vid dag 40 nånstans. Jag har inte förstått riktigt hur din hjärna reagerade på att klippa med champixen. Blev abstinensen värre? Bättre?

    som svar på: Lufttork is back – Champix håller mig i handen #87896
    lufttork
    Medlem

    Det var länge sedan jag skrev här. En uppdatering kan då vara på sin plats!

    Det gick åt helvete. På 6-månaders dagen följde jag med en kompis på fest – nykter såklart. På festen sa ägaren av bostaden att hans syster hade varit på kryssning och där köpt en rulle snus på taxfree – för prisets skull. Systern snusade inte och gav rullen som present till brodern som inte heller snusade. Sedan har rullen legat orörd i kylskåp några veckor. Ägaren sa till alla på festen att det bara var att ta en dosa om vi ville. Jag tog en dosa och gick hem!

    Väl hemma satt jag och tittade på dosan. Jag hade absolut inget sug efter en snus och hade inte haft det på någon vecka. Men nyfikenheten talade om för mig att jag skulle testa och det gjorde jag. Det skulle ju ändå inte ge mig något. Men tjii där fick jag, för jag åkte på en skön nikotinkick som heter duga. Fy fasen vad skön jag kände mig i kropp och själ. Efteråt hade jag ångest och skämdes över mitt misstag. Jag hade inte trillat dit för något sug efter att fortsätta dosan ut fanns inte. Sedan kastade jag dosan i soporna tills nästa dag då jag ville uppleva det där ruset igen. Och sedan fortsatte det hela en gång till och sedan försvann kicken, som ersattes av ett sug i hjärna, humör, andning och mage. Sedan var jag fast och nu sitter jag här – 800 dosor senare.

    Champix funkar jätte bra och kuren rekommenderar jag starkt. Jag kommer sluta igen och då kommer valet falla för champix. När det sker vet jag inte. Det man ska ge fan i är att testa sina vingar. Går stoppet bra så ge fan i snuset! Testa ALDRIG dina vingar. En snus och du är fast – så farligt är det.

    som svar på: Lufttork is back – Champix håller mig i handen #79616
    lufttork
    Medlem

    SEX MÅNADER! Gud så skönt. Har inte haft några problem sedan sist jag uppdaterade.

    Återkommer i framtiden 🙂

    som svar på: Lufttork is back – Champix håller mig i handen #79327
    lufttork
    Medlem

    5 MÅNADER!! Vad skönt!!

    nu tänker jag försvinna ett tag. försöka glömma bort allt och tänka på det goda… 🙂

     

    ses nästa månad.

    som svar på: Lufttork is back – Champix håller mig i handen #79324
    lufttork
    Medlem

    150 dagars vallen är passerad och snart nås ännu en magisk milstolpe.

    Efter den magiska milstolpen tänker jag dra mig tillbaka och lämna slutasnusa.se och dyl sidor. Känns inte nyttigt för mig att logga in här hela tiden.

    som svar på: Lufttork is back – Champix håller mig i handen #79247
    lufttork
    Medlem

    Tycker du att kromet och magnesiumet ger en märkbar skillnad? var köper man det?

    som svar på: Lufttork is back – Champix håller mig i handen #79232
    lufttork
    Medlem

    Nybro och cumulus: hur hinner ni med er träning?

     

    Själv börjar jag runt 5-snåret på morgonen och jobbar till 16:30. Har alltid ett ärende förbi ICA, sedan hem, byta om till privata kläder, laga middag, äta mat… och sen då, när klockan är 19 är man typ klar med allt och kan göra annat. Eftersom jag börjar vid 05 dagen efter bör jag lägga mig och slagga. Hinner inte med träningen känner jag… snussuget kommer som en bestraffning på det.

     

    Hur orkar ni??

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 183 totalt)