jaeger

Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Slutar efter 44 år med Ettan lös #90372
    jaeger
    Medlem

    44 år med Ettan lös. Din dagbok har varit min största inspirationskälla, är dig evigt tacksam. Tackar ödmjukast och god jul!

    som svar på: Livet utan… #90140
    jaeger
    Medlem

    Det finns inget att vara sugen på längre, ditt nikotinberoende har släppt för länge sedan. Det du upplever är enbart en illusion.

    som svar på: Nu ska det ske! #86844
    jaeger
    Medlem

    Intressant historia 🙂 Känner igen mig en hel del i den.
    Känner även igen att i början av nikotin karriären piggar nikotin upp på morgnarna. Detta övergår dock i något skede till det motsatta. Nu som nikotinfri känner jag mig mera utvilad och pigg än på år och dar med snuset.

    10 dagar, bra kämpat, bara att knega vidare 🙂

    som svar på: Mycket tid. #86683
    jaeger
    Medlem

    Du är stark Sverker! Min morfar hette förresten också Sverker, och var min förebild. Tyvärr lärde jag mig aldrig känna honom då jag bara var 5 år då han dog. Nikotindjävulen tog honom. Men vad min mamma berättat, och vad jag läst om från tidsskrifter, var han en riktig kämpe och en väldigt modig man under vinterkriget mot ryssarna. Men det är en annnan historia.

    Vi har ungefär lika många dagar bakom du och jag. Vi grejar detta tillsammans! Vi får stötta varanda ty det kommer att komma många tunga dagar då nikotinreceptorerna skall degenereras. Ha en trevlig helg, Sverker!

    mvh, jaeger

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)