himmelstrutz

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 17 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Om att kräkas och att vänja sig #98485
    himmelstrutz
    Deltagare

    Hur går det för dig MichaelB? Ett tips, efter att ha läst de 2 senaste inläggen ovan, är att titta på ”den plastiska hjärnan” med Anders Hanssen som gick på SVT häromdagen. Mot slutet av programmet talar han bla.om missbruk och beroenden vilket tangerar det ni talar om och varför det är så j”la svårt att sluta.

    som svar på: Tiden är inne #98483
    himmelstrutz
    Deltagare

    Grattis Ziid! Om vi leker med tanken på att varje snus även resulterar i att man sväljer 2-3 ml ”snussaft” så har du besparat dig ca 45 liter. Knappt dubbelt upp mot det som ryms i tanken på min båt. Ganska mycket det..

    som svar på: Om att kräkas och att vänja sig #98439
    himmelstrutz
    Deltagare

    Stå på dig nu. Det värsta har du bakom dig trots allt. En drivkraft för mig är att jag inte vill gå igenom ”sluta-snus-projektet” en gång till eftersom det ÄR pissjobbiggt. Vet precis hur det känns. Känslan av att det ”går an” men glad och lycklig, det blir jag aldrig mer. Tanken på att aldrig mer få toppa en trevlig stund med en dubbel portion är rätt deppig. Men det blir faktiskt OK.
    Hoppas du orkar kämpa på!

    som svar på: Tiden är inne #98243
    himmelstrutz
    Deltagare

    Nu närmar du dig året Ziid. Grattis i förskott! Inte snubbla på målsnöret nu:)

    som svar på: Tiden är inne #98116
    himmelstrutz
    Deltagare

    Nu sladdar jag in från sidan. Var ett tag sedan jag var aktiv här inne. Har inte känt behovet riktigt, förrän nu. Våra planeter står i samma läge tycks det. Jag har också en dipp. Har inte riktigt ”hittat hem” ännu. Stark i anden men svag i köttet. River av flera tussar om dagen från hushållspappret.

    Var på fest förra helgen. Värden berättade att hans första ÅR (= 365 dagar!) var hemskt. Det i sig gav hopp. Jag ger det 1 år jag med!

    Tror många av oss känner igen tankarna. Några andra tankar som kan läggas till listan är:

    – Visst funkar livet utan snus, men handen på hjärtat nu; det ÄR lite tråkigare.
    – De där extra kilona du dras med sedan du slutade är inte heller så nyttiga (gäller kanske bara mig).
    – Tänk vad många fina minnen jag har med snusen och hur den utgjort kronan på verket många (tusentals) gånger.

    Har trots ovan inte heller för avsikt att börja. Bra att du delar med dig av de jobbiga stunderna också. Vi kämpar på och håller garden uppe.

    som svar på: Tiden är inne #98012
    himmelstrutz
    Deltagare

    Ett förskottsgrattis till 200 dagar!

    Vilket sammanträffande med dosorna; Jag hittar 1 dosa några dagar innan 100-dagars firandet och du 2 dosor innan 200-dagars firandet. Vi får akta oss inför 1-årsdagen. Kanske ramlar ner 1 stock från 5 våningen.
    Att göra en Himmelstrutz kanske blir ett etablerat ord här på forumet. Lika själklart som ”snusnostalgi”, ”dubbel mullbänk” eller att ”göra en kall kalkon”.

    som svar på: Tiden är inne #97982
    himmelstrutz
    Deltagare

    Att läsa om dina framgångar gör sluta snusa projektet till rena nöjet (nästan). Det är berättelser som din som bildligt uttryckt är kötbenet som får mig att springa och kämpa som en besatt för att själv nå. Är idag inne på dag 96, vilket jag har för mig är ungefär där du var då jag loggade in här första gången (fast egentligen var det ju andra gången:))
    Vi kämpar på.
    Trevlig helg!

    • Det här svaret redigerades för 2 år, 1 månad sedan av himmelstrutz.
    som svar på: Tiden är inne #97905
    himmelstrutz
    Deltagare

    Bra där Ziid. Föredömligt! Du har ett ordentligt försprång, men jag är dig i hasorna!

    som svar på: Tiden är inne #97692
    himmelstrutz
    Deltagare

    Lägger man dom snusarna på rad blir det några (tusen) meter. Rätt skrämmande, men också rätt imponerande vad kroppen klarar av trots allt. På toppen av det kan man lägga till all alkohol man har hällt ner i systemet. Vill inte ens tänka på hur många liter det skulle bli. För egen del har jag dragit ner ordentligt på den varan också, tack och lov.

    som svar på: Tiden är inne #97689
    himmelstrutz
    Deltagare

    Tack för den glimten in i dina vardagsbestyr. Såg allt framför mig. Vart en ganska rolig syn. Särskilt som jag tänker mig att du inte arbetar som rörmokare till vardags. Hursomhaver ett utmärkt exempel på när man behöver väga upp ”skitgörat” med något – t.ex. dubbla snusar på såväl höger som vänster sida.

    • Det här svaret redigerades för 2 år, 2 månader sedan av himmelstrutz.
Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 17 totalt)