Fahlgan

Forumsvar skapade

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #91943
    Fahlgan
    Medlem

    Jag fortsätter att följa Inkognito.

    Idag är det exakt 1,5 år sedan jag slutade snus för andra och sista gången 2018. Idag känns det inte längre, sinns ingen saknad, ingen romantik. Allt är bara riktigt skönt!

    som svar på: Nu MÅSTE det gå!!! #91431
    Fahlgan
    Medlem

    Lycka till Mic!

    Jag håller på dig!

    Jag har precis som dig börjat och slutat massor av gånger.Jag kommer ihåg när vi slutatde för ca 1,5 år sedan och båda trillade av. Jag började snusa igen efter 74 dagar som snusfri och snusade igenom sommaren 2018 innan jag till sist slutade igen den 12 Augusti.

    Det finns inga genvägar. Jag har mått precis skit vid olika tillfällen genom resan och kan erkänna att roligt har inget vart, men när man nu sitter här med 260+ under bältet känner man faktiskt att man börjar bli normal igen.

    Bit ihop och kämpa denna gång! För mig tog det ca 200 dagar innan jag började känna att jag var igenom.

    som svar på: En vecka! #91415
    Fahlgan
    Medlem

    Det är nikotinet.

    Det tar tid som övriga talare här skriver.

    I mitt eget fall har jag åkt på rejäla svackor vid olika tillfällen. Värst för mig var mellan 120-140 dagar. Sedan dag 200 tycker jag att det släpper mer och mer och idag tycker jag mig nog känna att jag är igenom och mår normalt, vad normalt nu är…

    Poängen är att det tar tid och om man ger upp kommer man behöva utsätta sig för resan igen och igen. Jag har gjort 3st sluta snusa resor fördelat över sju år och kan säga att de alla varit på exakt samma sätt.

    som svar på: En vecka! #91300
    Fahlgan
    Medlem

    Det tar tid Antilop. Det tar lååång tid.

    Där du är nu, runt 40 dagar är allt som absolut jävligast. I stort sätt samtliga dagböcker på detta forum beskriver den tiden som absolut värst. Så när blir det bättre? Det är individuellt.

    Jag själv var riktigt nere i skorna vid 40 dagar, för att sedan ha en ganska bra period från dag 90-120. Därefter var allt precis skit från 120-140 dagar för att successivt bli bättre. I mitt eget fall kan jag säga att jag började känna att jag började komma igenom och bli mig själv igen runt 200 dagar. Sedan dess har det sakta stegvis blivit ännu bättre.

    som svar på: Nu MÅSTE det gå!!! #90669
    Fahlgan
    Medlem

    Bara att kämpå på. DU är närmaret målet än starten. Jag håller på dig!

    som svar på: Mitt första dygn utan snus. #90603
    Fahlgan
    Medlem

    Super Grattis Vante Ante!

    1000 dagar… Det är stort det 🙂

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)