cumulusnimbus

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 1,011 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Det var ju busenkelt #107271

    Tack själv Snusdoktorn!Tydligen ett halvår sedan jag var in här sist. Ganska länge hängde jag ju här flera gånger om dagen. Forumet har betytt mycket för mig i min kamp för att komma loss. Påminner mig själv om att man bara är en snus från att hamna på ruta ett. Som att dra nitkortet i Monopol. ”Gå i fängelse utan att passera gå”.

    Fast nu tänker jag inte ens på snus, i alla fall inte på flera månader. Så det går! Håll i alla kämpar,det här fixar vi!

    som svar på: Det var ju busenkelt #98199

    Tack alla ni om stöttat mig på min resa mot nikotinfrihet!

    Många genom åren har gett upp i kampen mot snustrollet. Andra har tagit ett uppehåll från slutandet och sen tagit upp kampen igen. En del, men faktiskt väldigt få, har slutat och sen konsekvent hållit sig till sitt beslut.

    Alla era erfarenheter har hjälpt mig i min egen kamp och jag har hängt kvar här i 10 år. Dels har jag velat att försöka hjälpa andra i sin kamp, men mest har det varit för att påminna mig själv om att jag faktiskt först snusat i nästan 40 år, innan jag tog en paus på 10 år. För det är det det är. Jag är bara en snus iväg från att avsluta den pausen. Jag väljer att uppskjuta den snusen i åtminstone 30 år till!

    Kämpa på alla krigare! Det här fixar ni! Ni är bäst!

    som svar på: Det var ju busenkelt #98198

    Landale,

    Du kommer alltid att vara mer veteran än vad jag är, för jag slutade 4 dagar efter dig!

    Den 26 juni 2012 skrev jag:

    Spotta ut!
    Skölj!
    Stoppa sen inte in något i kroppen med nikotin igen, så länge som du lever!
    Klart!

    Det var ju busenkelt…

    som svar på: Det var ju busenkelt #98182

    Kollade in idag då jag hade på känn att något var på gång… Om en vecka så var det 10 år sedan jag slutade snusa. Känns smått overkligt att jag först snusat i 38 år och nu snart 10 år senare är nikotinfri. Kämpa på alla slutare, det är så värt det!

    som svar på: Det var ju busenkelt #98052

    Beroende har fysiologiska och en psykologiska komponenter. De fysiologiska verkar på kort sikt och de psykologiska på lång sikt. Bägge ger kamper, men av olika längd. Vad jag märkt är att väldigt många gärna vill reducera slutandet till ett fysiologiskt problem. Den som orkat läsa igenom min tråd, kommer att se att jag tidigt bestämde mig för att hålla igång den här tråden i 10 år. Jag gör det dels för att påminna mig själv om att ett förvärvat nikotinberoende är kroniskt, det går inte att sluta lite grann… samtidigt har min förhoppning varit att kunna ge tips och inspiration åt andra att sluta med nikotin. Sen är det ju upp till var och en att tro och sluta på vilket sätt de själva vill. Jag skriver om vad som fungerat för mig och kommer att göra det i 3 månader till innan jag lämnar tråden.

    som svar på: Det var ju busenkelt #97913

    9 år och 8 månader… Händer inte så mycket på snusfronten för mig och det är väl så det ska vara… Kampen för mig var över på tre dagar… Före det 38 års velande med tafatta slutarförsök. Att sluta med vilken typ som helst av beroende, är helt en psykologisk kamp. När man bestämmer sig på djupet att det räcker nu, så är slaget i stort redan vunnet. Tre dagar, fysisk abstinens borta… 40 dagar, receptorer för nervgifterna degenererade… När man fattar att resten är psykologiskt velande och självömkan, så är man redo att ta kommando över sitt eget liv. Det tragiska är att det kan ta så lång tid att fatta det. Spotta ut, skölj, stoppa inte in något med nikotin igen. Klart! Det var ju busenkelt!

    som svar på: Det var ju busenkelt #92762

    26 juni ska det va…

    som svar på: Det var ju busenkelt #92761

    9 år den 26/7. Jag hade tänk hänga här i 10 år, sista nedräkningen har börjat…

    som svar på: Det var ju busenkelt #92684

    Men det kommer jag ihåg Issen! Du gav dig själv en julklapp fredagen den 23 december 2011! Tio år nästa julafton! Den bästa julklappen du kunde ge till dig själv!

    som svar på: Det var ju busenkelt #92672

    Känns tryggt Inkognito!

    Jag såg upp till värstingarna med många snusfria dagar och tänkte kan de så kan, kanske eventuellt maybe även vi vanliga dödliga … Nu är vi värstingar själva 🙂

    Kör hårt alla hjältar!

    Kämpa dö Mjälloms brö, bryta, bryta, bryta…

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 1,011 totalt)