VI KLARAR DET!

Välkommen! Forum Allmänt VI KLARAR DET!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68217
    ulmaluli
    Medlem

    Hur kan man sakna något som är så farligt? Bit ihop, ignorera ångesten, abstinensen……

    Vi fiar det här och fortsätter ett liv utan begär, ett sundare och rikare liv….

    #74054
    alex1209
    Medlem

    Skall jag behöva skriva svar på alla dina inlägg ulmaluli ? :-)

    Vet du vad? det är faktiskt sant det där du skrev med sundare liv, Trots att det är bara dag 10 (snart 11) så har jag de senaste 2-3 dagarna gått upp på morgonen och mått så bra som jag inte har gjort på länge, piggare och gladare, annars är jag halvdöd mellan 7-9:00 oavsett när jag går o lägger mig kvällen innnan, :) .jag vet inte om det har med snuset att göra men det vill jag tro i alla fall :wink:.

    #74055
    Skavank
    Medlem

    Jag håller med. Nu har jag bara hållt upp i 2 dagar, men jag vet av tidigare försök att livskvaliten ökar enormt. Helt sjukt att det där beroendet ska sitta kvar så länge för nåt man egentligen inte mår bra av. Jaja, det är bara att kämpa på och inte under några omständigheter ge vika för det är nästan löjligt enkelt att trilla dit igen.

    #74056
    alex1209
    Medlem

    Välkommen till klubben Skavank, 2-dar är nice att vara utan det där giftet, räkna inte dagar i början, ta ett steg i taget och räkna timmar, se varje timme som ett steg närmare målet, var beredd på att det kan bli jobbigt ibland men det hör till, som ulmauli skrev , bit ihop, ignorera abistinensen, inte lätt men om nån annan klarade det så skall vi oxå fixa det här :) .

    Skriv gärna här, det brukar faktiskt hjälpa att läsa av hur andra klarar sig genom. och du, kämpa på nu, ju fler vi blir dessto roligare är det 😉

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.