Vad tränar ni?

Välkommen! Forum Allmänt Vad tränar ni?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #68207
  henkeohenke
  Keymaster

  Jag slutade snusa under försommaren då det var enkelt att kila ut och springa, så det gjorde jag. Även dagar jag kom hem sent efter jobbet. Den anspänning som byggs upp av att sluta är perfekt att bota med att springa, åtminstone för mig. Sedan är endorfinkicken efteråt mycket skön. Däremot tror jag att människor upplever det väldigt olika, alla får kanske inte samma endorfinkick. Jag har alltid rört på mig ganska mycket så det har väl kanske lite med vana att göra också.

  Nu styrketränar jag lite då och då, hyfsat regelbundet. Har nära till gymet vilket är en stor fördel. Arbetar på att gå ner de kilon jag ökade när jag slutat snusa, cirka 7 kg. Men jag tar det i lugn takt, har ingen brådska med det. Styrketräningen tycker jag också fungerar bra om man får ett sug, det blir som en fristad i vardagen på något vis.

  #73965
  Snusmupp
  Medlem

  Samma här, bor granne med gymet så det är en lyx att kunna gå ner tidigt på morgonen. Jag tränar tre gånger i veckan och brukar kombinera kondition/bränning med styrka. Konditionspassen gillar just för känslan av att man svettas ut abstinensen.

  Under de sju veckor jag aktivt jobbat med att sluta snusa har jag gått upp ca fem kilo. Lite motsägelsefullt att böka i sig allt som är gott bara för att kompensera för snuset, för att i andra sekunder gå till gymet! Men, jag resonerar som så att det är lättare för mig att gå ner fem kilo än att sluta snusa igen :-)

  Tack för ett trevligt forum!! Det ger mycket att kunna skriva om upplevelserna kring avvänjningen!

  #73966
  Stork
  Medlem

  Jag springer 2 kvällar i veckan plus kör lite hemmagym efteråt. På helgen cyklar jag Mountainbike när det är ljust ute.

  Träningen var riktigt skön när snusbegäret var som störst, då tänkte man inte på snus alls.

  #73967
  henkeohenke
  Keymaster

  Snusmupp: Ja, tack själv, det är ju användarna som gör forumet :) Beroende på livssituation har man ju ofta lite stöd från omgivningen i början men det falnar efter ett tag och man får klara sig själv. Sen är det nog svårt som icke-snusare att sätta sig in i hur det känns. Så det är bra att utväxla lite tankar med folk i samma situation.

  #73968
  Malin88
  Medlem

  Jag löptränar tre gånger per vecka, vilket faktiskt var en av de mest avgörande anledningarna till att jag valde att försöka lägga av med snuset. Vill utvecklas mer och snabbare med löpningen. Är inne på dag två nu så jag vet inte hur träningen kommer hjälpa mig med snuset, men tidigare har jag aldrig snusat eller tänkt på snus när jag är på gymet, endorfinerna tar likksom över.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.