Tvärnit 10-12-09

Välkommen! Forum Dagbok Tvärnit 10-12-09

Etiketter: 

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68210
    Pianoman
    Medlem

    Ja av ingen annan anledning än att det kändes som det var dags bestämde jag mig för att lägga av. Född 1971 och snusat sedan jag var 13 så det är ju ett tag…

    Satt på jobbet och funderade lite samt kollade bla. denna sidan. Finns en rad olika metoder men jag är sån som dyker i om vattnet är kallt hellre än att vada i s.a.s.

    Dosan åkte i runda arkivet och så var det med det.

    2-3 första dagarna var jag milt sagt fokuserad på suget. Tänkte knappt på något annat.

    Jag har haft huvudvärk (ca 3 dagar), känt mig lätt rabiat emellanåt (fortfarande), svårt med koncentrationen (fortfarande men mindre), går och är småsugen/hungrig jämt samt rastlös.

    Jag har sedan 9/12 snusat fyra protionssnusar i ca 10 minuter max vardera. Detta när det varit som värst. Annars är det Onico och tuggummi som gäller. Dumt nog kanske har jag en dosa i bilen men den har jag bara tagit av två gånger av de nämnda fyra. Lite test…

    Det går, det går…..

    #73980
    alex1209
    Medlem

    :) då började vi samtidigt, jag la ner det den 9:e 17:00 och jag vill helst säga 4 dagar sen ;). mer psykologiskt.

    Jag kör själv med nikotinfritt Kickup blåa, fungerar rätt bra, en dosa räcker i 2-3 dagar gott och väl.

    Det värsta jag mår dåligt av är att jag sover så jäkla dåligt, nervöst och vaknar så många ggr om natten (hittils), en massa konstiga drömmar konstant och så klar svettas en hel del men jag vet att det hör till och det är förbi snart (hoppas jag).

    Så Piaoman, håll ut för snart har vi klarat av det, och du, testa INTE :), det var så jag misslyckades föra försöket, testade dag 5 BARA för att testa och sen var det kört.

    Nä, nu vill jag inte testa, jag bara tänker på vilka negativa effekter snus har utöver den ekonomiska så klart. :)

    Lycka till nu

    #73981
    Pianoman
    Medlem

    Lustigt att du nämner det med att sova dåligt. Samma sak började hända för ett par dagar sedan och nu vaknar jag 2-4 gånger per natt. Jag kan sova mig genom ett världskrig annars… Vaknade i går av att jag ”pratade i telefon” i sömnen. Aldrig hänt förut.

    #73982
    alex1209
    Medlem

    Hur går det Pianoman? hoppas att du klarar dig för här går det framåt och än så länge är jag nöjd med resultaten :).

    Nu är det no way back. inget mer snusande,

    apropå sömn, som du var jag förr, man kunde riva väggen intil min säng med grävmaskin och jag sov djupt för det, nu vaknar jag om en myra tassar över mattan i sovrummet :). inte direkt (en myra) men det känns så 😉 det hör till tror jag, vi blir normala igen när suget är över hlet o hållet kanske,, kanske.

    Good luck

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.