Tuffa bieffekter av att snusa, någon annan?

Välkommen! Forum Allmänt Tuffa bieffekter av att snusa, någon annan?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #90857
    Miwan
    Medlem

    Hej,
    Jag slutade snusa för drygt 7 år sedan. Det gick förvånansvärt lätt att bli av med nikotinberoendet men jag använde plåster i flera veckor för att trappa ner beroendet och använde Onico och har gjort sedan dess. Jag har aldrig sett mitt Onico beroende som ett problem (annat än möjligvis ekonomiskt). Har aldrig försökt att sluta med det..

    I vintras började jag dock oväntat känna ett kraftigt snus-sug som höll i sig i flera veckor och jag hade inte garden uppe längre så jag föll tillbaka i mitt snusberoende. Otroligt korkat och svagt. Tyckte de första veckorna att det var ok för att det är så gott att snusa men sen kom problemen smygande.

    Jag har hela mitt liv haft problem med kalla händer och fötter och inte tålt kyla alls men i vintras utvecklade detta sig till en helt ny nivå och jag hade ont i händer och fötter ständigt, alltid kalla (även inomhus) och jag insåg att jag inte kommer att klara en vinter till som snusare. Till och med nu när det är varmt så sticker det i händer och fötter som om dom ”somnat” och denna känsla går upp längs underarmarna och upp längs vaderna. Det är ett helvete men det ger mig motivation att sluta igen.
    Har nu hållt upp i 2 dagar och kör på plåster och Onico igen. Finns här någon annan som också haft bieffekter av snusandet som jag upplever? eller andra bieffekter?

    Micke

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.