Snusfri i tolv dagar

Välkommen! Forum Allmänt Snusfri i tolv dagar

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68208
    Dan
    Medlem

    Tolv dygn utan Ettan lös, det betyder att jag inte haft tolv dosor under läppen.

    Börjar förstå så här i efterhand hur mycket nikotin jag stoppat i mig.

    Det jag upplever som det största problemet är koncentrations svårigheter. Sitter med ett ganska krävande

    arbete med deadline till Jul. Orkar inte jobba många timmar innan det kryper i kroppen och jag måste göra någonting annat

    än jobba. Hur länge måste jag leva med den här känslan? Skulle behöva äta snus och jobba bra men det är otänkbart, har bestämt

    mig för att hålla ut!

    #73969
    birgitta
    Medlem

    Dan, du e duktig, jag e duktig..22:a dagen utan snus…Jag funderar mest över när det ska lätta med suget….Men det lättar ju,annars är det ju något fel. Nej- vi ska inte ge upp…Jag tar en dag i taget och ska inte ge efter för receptorerna i hjärnan som går på hög varv.

    #73970
    birgitta
    Medlem

    ..ja ..jag tycker man känner sig så rastlös, man har liksom ”nåt” man måste göra, av o till, jag har kommit på att det är den sekund man är på väg att ta sig en snus, ”just ja, jag har ju slutat”..Hänger ni med? Erkännas skall att de situationerna glesnar, men stunden efter frukost är på gränsen till outhärdlig…När börjar man fungera som man gjorde innan man var så erbarmeligt dum då man började snusa….Receptorerna anfaller och ute är det minus 20…annars hade jag gått ut och vandrat igen…Må gott alla ni andra vandrare..

    Kampen är inte över…

    #73971
    birgitta
    Medlem

    Dan, det borde vara 14 dygn utan Ettan under läppen…Lever du? Hur går det, för jag antar att du kämpar på..Hejja…Håll Ut!!!

    #73972
    Kerstin
    Medlem

    Jag tycker ni är duktiga som har slutat, kämpa på. Har försökt sluta flera gånger var utan 1 år men då tuggade jag två kartor nikotintuggemi om dan. Vill verkligen inte mera,hoppas jag kan få stöd och motivation av er här.

    #73973
    orso
    Medlem

    Dan, du blir starkare för var dag utan snus. I min dagbok har jag försökt beskriva hur jag upplever att vara snusfri. Upplevde själv att den svåraste tiden var efter just två veckor. Kommer att hålla i sig någon vecka men det går över. Prövningens tid är nu, men du klarar det.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.