snart hundägare

Välkommen! Forum Dagbok snart hundägare

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 19 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68243
    michael
    Medlem

    Har varit snusfri i snart fem dagar. Har ett mål att skaffa en hund till sommaren. Jag är aktiv jägare och vill ha en hund. Anledningen till att jag inte har skaffat en hund är att det är lite för dyrt.

    Men vad i he, snuset kostar mig ju minst 800 kr i månaden. Vad sysslar jag med jag kan visst skaffa hund om jag slutar att snusa.

    Långsiktigt mål men hund vill jag ha och det ska jag skaffa.

    Andra natten var den värsta hittils med svettningar, skakningar och känselbortfall. Tappade känslen i huden av någon lustig anledning. Helt enkelt en skitnatt.

    Men nu går det rätt bra faktiskt, har botat mina abstinenser med kickup snus som är nikotinfritt snus enligt mig mycket bättre än onico.

    Samt har jag haft lite mer skoj i sänghalmen med min sambo vilket hon inte misstycker om :-) en riktig endorfinhöjare.

    En hund till sommaren blir det.

    #74500
    TLiman
    Medlem

    Härligt!

    Man måste ha ett mål, det blir svårare att ge upp då. Och hund är ju inte bara kul det är nyttigt också!

    Lycka till och kämpa på!!

    #74501
    henkeohenke
    Keymaster

    Riktigt bra mål, det är perfekt att ha något sådant att fundera på när det är tufft!

    #74502
    michael
    Medlem

    Tack ni hjälper mig att fortsätta att kämpa. Riktigt tufft just nu. Fattar inte varför, jag tyckte den andra natten var värst. Nu är jag sugen hela tiden och det kliar oavbrutet under läppen. Men jag ska inte ge upp den saken är säker.

    Ska fiska imorgon ännu en tuff puck eftersom det är när jag fiskar och jagar det brukar vara mest gutt med en snus.

    Nu är det min sjätte dag, imorgon är det min sjunde.

    Jag känner mig ändå stolt att ha klarat så länge och fler dagar blir det.

    #74503
    henkeohenke
    Keymaster

    Mycket bra! Vad kör du för fiske nu? Pimpling? Jag fiskar en del själv och har skaffat en isborr, men isen är inte så pålitlig i malmö ännu..

    #74504
    michael
    Medlem

    Tack. :-)

    Jo jag anglar samt ismetar med levande mört. Riktigt roligt, speciellt nu när jag börjar få ihop lite ismetespön. Fick en liten tvåkilos gädda på ismetespöt idag. Här är isen inte alls ok igentligen. Bara frusen snöis, men den är dock c:a 15 cm vilket gör att den håller ändå, men jag litar inte på den.

    Vad fiskar du annars när det inte är vinter?

    #74505
    michael
    Medlem

    Ska skriva av mig lite om snusningen också. Hade det kämpigt inatt. Jag hallucinerade mycket märkligt om allt. Elstolpen utanför fönstret attackerade julbelysningen, avärmors tunga (växt) visade sig vara en hand som gjorde piecetecken. Sov kanske en timme c:a resten var helt galet. Hjärnan spelar mig ett spratt just nu den saken är säker.

    På morgonen idag innan jag gick ut och fiskade blev jag så förbannad på snusgiftet så jag slängde mina fem nöddosor som jag fryst så hårt att nästan papperskorgen flög i bitar. Nu ligger de begravda långt ner i soptunnan. skön känsla.

    Får väl skriva en film om mina hallucinationer efter de slutat om ett par månader suck, men tack alla för erat stöd, det hjälper verkligen att se och höra andra som kämpar.

    kör hårt och strunta i djävulsgiftet, tänker aldrig fastna i fällan igen.

    #74506
    michael
    Medlem

    visst ja snart sju dagar snus och nikotinfri.

    Jaaaaaa vad bra.

    #74507
    michael
    Medlem

    Hej alla. Snart 8 dagar snusfri och niktonfri. Har faktiskt inte tagit någon kick up idag än. Känns onödigt att stoppa dem under truten när det ändå inte händer något, men faller suget in så tar jag en kick up naturligtvis.

    Första natten som jag sov hela natten utan att vakna :-), känns mycket bättre idag generellt sett. Börjar se ljuset i tunneln, men jag vet från era erfarenheter att man har upp and downs, men jag har iaf min första positiva dag idag :-) vilket jag är glad för.

    Tack alla för stöden jag fått i andra trådar här på forumen.

    #74508
    michael
    Medlem

    Ska börja bygga hundkoja snart, så fort snön försvinner. Jag har bestämt mig för att köpa en norsk älghund (gråhund) eventuell blandras för att slippa alla vänteköer och trams, vill ju ha en till sommaren.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 19 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.