Resan till ett snus fritt liv

Välkommen! Forum Dagbok Resan till ett snus fritt liv

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #89725
    Tourniquet
    Medlem

    Tja!

    Detta är nu min 7e dag utan snus, skriver här i hoppet om att både hjälpa och få hjälp.
    Kan börja lite från början
    Jag har snusat sedan jag var 12-13 år och är snart 30, så nästan 2/3 av mitt liv har gått till detta…
    Valde att sluta mest för att jag tycker de känns meningslöst och att det svider i plånboken, men mest för att jag inte längre finner någon som helst mening för att snusa.
    Så jag satte ett mål att sluta på en måndag (men dosan höll hela måndagen så det blev förskjutet en dag)
    slängde sista prillan 00:00 på måndag natt.

    De första 3 dagarna fungerade allt helt ok, dag 4 var katastrof, tuggade tuggummi som en galning i början och den dagen blev det ännu mer men jag tog mig igenom dag 4 och då kommer vi fram till helgen, helt ledig och inget planerat.
    Tog en promenad och ser skyltat för kampanj pris hit å dit för billig slask snus, jag blir mer å mer sugen på att gå in å köpa men lyckades hålla mig.

    Igår var en helt ok dag, visst det enda jag i stort sett kunde tänka på va snus från då att jag vaknade tills ja la mig men det började släppa lite när ja stoppade upp papper under läppen, har inte tuggat tuggummi sedan i fredags.

    Idag vaknade jag och det första jag tänkte var att ja kan ju ändå köpa en kramsnus, det är ju inte samma sak som portion så de borde vara lugnt… Min störda lilla hjärna försöker hitta kryphål överallt och jag letar i stort sett efter anledningar till att börja igen, har hittat många anledningar men än så länge har jag lyckats stänga ute tankarna i en vecka.

    Men nu har jag klarat mig i en vecka och fler ska de bli, jag tänker inte låta nikotinet bestämma över mig!
    frågan är bara vem som är starkast, jag eller snuset. För som jag känner nu så känns det inte som att jag kommer vinna, hur mycket jag än känner att jag inte vill börja igen…

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.