Nu ska jag sluta snusa!

Välkommen! Forum Dagbok Nu ska jag sluta snusa!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 12 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #81305
    Nulggerjagav
    Medlem

    Hej! Jag har snusat i totalt 4 år, cirka en dosa på 2 dagar. Igår bestämde jag mig för att nu ska jag fanimej lyckas att sluta snusa. Vet inte hur många gånger jag har försökt tidigare, men uppemot 10 ggr. Men denna gången SKA jag sluta. Igår köpte jag nicorette nikotin tuggummi 4mg. tuggar dem när jag får riktigt nikotinsug. Än så länge känns det ganska bra, men jag går ju fortfarande på nikotin :/ . När tuggummina är slut, ska jag köra med vanliga tuggummin är planen. JAG HAR BESTÄMT MIG NU, DENNA GÅNGEN SKA JAG SLUTA SNUSA, DET FINNS INGA URSÄKTER LÄNGRE. Största anledningen att jag vill sluta är för att plånboken svider, samt att mitt tandkött är åt helvette.

    Kom gärna med tipps och stöd!

    MVH

    #81306
    bergstrand
    Medlem

    Hej!
    Vill bara säga att jag vet hur jävligt det är att sluta. Jag har hållt uppe i 4 dagar nu. Livet känns allmänt grått och sorgligt just nu. Men jag har faktiskt inte så svårt för att vara utan nikotinet. Mitt problem är känslan under läppen.
    Jag är så desperat så jag rullar en liten pappersbit och lägger in under överläppen. Funkar faktiskt väldigt bra!!

    Lycka till!!

    /Emma

    #81307
    Nulggerjagav
    Medlem

    Tjeena! dag 3 utan snus 🙂 Dock fortfarande nikotintuggummi, sitter hemma hos tjejen och softar 🙂 Behöver nikotintuggummit annars kommer jag bli allmänt grinig och jobbig mot tjejen! Men nu är det slut med snusandet! En jäkla lättnad ändå att känna att det kommer en dag då giftet inte är en del av mitt liv 🙂 Framförallt slippa tänka på att alltid ha snus me sig

    #81319
    Nulggerjagav
    Medlem

    Dag 4 utan snus 🙂 absar som fan ibland! Förjävligt, särskilt nu när jag pluggar 🙁 Kaffe i mängder blir de 🙂 och gymmet om en stund! Känns rätt bra trotts allt!

    #81321
    Nulggerjagav
    Medlem

    Faan vad jag saknar min dubbelsmus som jag alltid tog på kvällen 🙁 Nu känns det jobbigt :/ Hjälp mig! Ge mig motivation

    #81322
    nybrocorner
    Medlem

    Du kommer att fortsätta sakna din snus väldigt länge… du kommer att bli avundsjuk på snusare många gånger… den enda som kan hjälpa mdig nu är du själv…
    Lite hårt pannben… och inse vad du behöver göra…
    För det är inte värt det… att låta snuset styra dig… nej tvärt om…

    #81323
    REB
    Medlem

    Här är ett råd: Lägg in högsta växeln! Med andra ord, sluta direkt nu med nikotintuggummit också. Annars bara fördröjer du besvärsperioden, och håller dessutom kvar en öppen dörr till nikotinslaveriet. Du nämnde plånboken. Tuggummina är ännu dyrare än snus.

    #81324
    Nulggerjagav
    Medlem

    Morgon dag 5 😀 Feels good! 🙂

    #81325
    Nulggerjagav
    Medlem

    Nikotinsug nåt så in i bara helvette!

    #81327
    REB
    Medlem

    Jajaja, nikotinsug. Vi vet vad du menar. Det gäller nog alla läsare och skribenter på sajten. Det märks på ditt sätt att formulera dig, att du kommer att lyckas hela vägen denna gång. Så vältra dig du i nikotinsuget när det kommer; skratta åt att det kan vara så himla starkt och allt överskuggande och ge så mycket rent kroppsliga symptom; och försök sedan bryta av och göra något annat för att distrahera och förvirra Mr Nico Tin. Jag tror du är rätt ute i tankar och planering. Det verkar så.
    Jag var hos tandläkaren i dag, för första gången sedan snusstoppet för ett drygt år sedan. Han berömde tandköttet, sade att det såg helt normalt ut nu vilket absolut inte varit fallet de senaste åren. Jag slapp t.o.m. hamna hos tandhygiesadisten. Detta sagt bara-så-´ru-vet att det finns diverse bonuspoäng att hämta in så småningom i det här svåra flipperspelet.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 12 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.