Nu är jag redo. Igen. Tror jag.

Välkommen! Forum Dagbok Nu är jag redo. Igen. Tror jag.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #92203
    pulsa
    Medlem

    Nu är jag tillbaka igen. Nytt smeknamn. Nya friska tag.

    Jag slutade snusa för cirka 7-8 år sedan. Det gick oväntat bra. Inga återfall, i princip abstinensfri efter 3-4 veckor. Sedan var jag dum nog och skaffade mig en pipa. Blev nikotinslav direkt. Gick för ett år sedan över till snus igen. Jag ljög länge för mig själv att så länge jag inte trillade tillbaka på snuset så hade jag inte börjat med nikotin igen, men det var bara dumheter. Bättre att snusa än att röka. Men bättre att inte göra någonting av det. Dessutom har min skam över att ha börjat igen fått mig att smyga med det. Ingen av mina vänner vet att jag har börjat igen och jag har märkt att jag undviker sammanhang där jag inte kommer att kunna snusa ordentligt. Låter sjukt men det är sant.

    Jag har tänkt länge att jag måste lägga av igen men jag har inte riktigt fått inspirationen. Innan idag. Nu får det faktiskt vara nog.

    Sist jag slutade snusa så ångrade jag mitt beslut, och det kommer jag säkert att göra denna gången också. Men nu är det som det är. Det är färdigt med den där skiten. Sist hade jag även stor hjälp av att skriva av mig. Jag tar gärna råd och pepp, vad som helst!

    Hej vad det går! Från och med nu, nikotinfri.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.