När börjar hjärnan funka igen ?

Välkommen! Forum Allmänt När börjar hjärnan funka igen ?

Etiketter: ,

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68175
    Apatisk68
    Medlem

    Hej alla tappra,

    Har varit utan snus i ca 2 månader och upplever att det värsta suget och känslosvängningarna börjat klinga av. Däremot känner jag mig lika puckad i huvet som dag 1. Svårt m koncentrationen, allt går långsamt. Förmågan att ha mer än en boll i luften är pinsamt dålig. Allt detta börjar märkas ordentligt både på jobb och hemma. En så ”enkel” sak som att veckohandla är direkt plågsam och man kommer hem utan 50% av grejorna. Tanken att jag måste börja snusa igen för att klara av ett normalt liv har slagit mig. Vad säger ni som hållt uppe längre, finns det hopp om att hjärnan hämtar sig ? Har snusat hela mitt vuxna liv så jag vet ej hur jag funkar utan nikotin. Tacksam för era erfarenheter !

    Björn

    #73769
    henkeohenke
    Keymaster

    Mycket bra kämpat först och främst! När man känner sig ”normal” i huvudet är nog individuellt. Tränar du någonting? Det är ett rätt standard tips, men för mig funkar det bra, rensar huvudet och fräschar upp. Att snusa för att leva ett normalt liv tycker jag inte är ett alternativ. Först och främst vore dina två månader genomlidna förjäves och man vet ju inte om du blir klar i knoppen imorgon! Kämpa på är mitt tips!

    #73770
    Victory
    Medlem

    Skönt att höra att man inte är ensam om att vara totalt IQ-befriad 😆

    #73771
    oskar_w82
    Medlem

    Tycker du borde ta kontakt med en läkare, du kan ju ha någon brist av något (dock inte snus ) =). Är ju ganska stora förändringar som händer i kroppen när man slutar med nikotin. Har hört att man ska dricka mycket vatten.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.