Mina tips för att att sluta snusa enkelt

Välkommen! Forum Allmänt Mina tips för att att sluta snusa enkelt

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #91814
  slutmedsnus
  Medlem

  För att sluta med snuset finns bara ett sätt. Håll i er nu…sluta helt tvärt. Använd inte nikotinplåster eller substitut. Det är det absolut enklaste sättet och inte det svåraste som många tror. Det finns två Trick: (båda är flummiga och baseras på att leva i nuet tänket men dom funkar)
  Nr1.
  När nikotinsuget kommer krypande, för det kommer det göra många gånger i början och färre gånger sen så BETRAKTA den känslan utifrån, OK nu fick jag ett snus sug. Lyft ut känslan ur kroppen och föreställ dig att du har den i handen. Betrakta som om du står utanför att du nu har den känslan och det är helt OK. Ta sedan den känslan och lägg den åt sidan. Man kan ”fysiskt” ta den känslan och slänga i papperskorgen där den hör hemma. (lite Eckart Tolle baserat)
  Nr2.
  När du känner snus eller röksuget så tänk inte att du behöver en snus, då kommer du tänka på snus ungefär som om någon säger till dig att du får absolut inte tänka på en rosa giraff, vad du än gör tänk inte på en rosa giraff. Självklart tänker man då på en rosa giraff. Så när du får rök/snus suget byt ut ordet rök till exempelvis luft. ”jag måste ha friskt luft” eller när det kommer till snus ”jag måste ha bra hälsa” till slut kommer du associera rökning till luft och snus till hälsa.

  Själv föredrar jag metod nummer 1 och har gjort mig snusfri utan större problem (snusat i 25 år så kan jag kan ni)

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.