Känner mig bara extremt deppig

Välkommen! Forum Dagbok Känner mig bara extremt deppig

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #84134
    thefreak
    Medlem

    Har varit snusfri i drygt 5 dagar varav två av dessa helt utan nikotin. Jag känner mig stundvis glad och stolt över mig själv men sen plötsligt kommer jag på att jag egentligen inte alls ville sluta snusa, utan det råkade bara bli så en morgon när jag kände mig jävligt spontan och ändå bara hade två prillor kvar i dosan.

    Jag känner mig nu mest bara irriterad på mig själv för att jag var så jävla dum att jag kom på idén med att sluta, för nu känns det bara som att jag sviker alla i min omgivning som peppat mig de senaste dagarna, om jag börjar snusa igen. Och jag är nog ganska så väl medveten om att det till största del är nikotinet som talar, eller avsaknaden av nikotinet som talar, men vafan. Är det värt att sitta här och känna att livet är meningslöst (när det faktiskt är det i vanliga fall med snus också)? Är dessutom igång med att påbörja KBT igen samt har sedan innan en ganska djupt rotad depression. Är det då värt att må sämre nu? Typ självmordsdålig. OBS! Är ej självmordsbenägen men skrämmande nog så har dessa tankar besökt mig flera gånger dessa dagar. Hur förklarar jag det för min omgivning?

    #84135
    Evvis
    Medlem

    Jag sa alltid att jag skulle vänta med att sluta snusa tills jag kände mig ”stabil” i övrigt.
    Men risken är att man väntar för länge.

    Att sluta snusa kan få dig att känna dig starkare också. Att få lite självförtroende i att du tog ett moget och bra beslut för din hälsas skull och att du på så vis vill ta hand om dig själv och tycker att du är viktig.

    Lycka till!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.