ingefära

Välkommen! Forum Tips och metoder ingefära

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68157
    john_53
    Medlem

    jag körde en del med ingefära ett tag men blev lite sur i magen av det. ingen jättehöjdare med andra ord, för mig iallafall

    tycker det funkar bättre med bitar av hushållspapper under läppen, ger iallafall inte den sura känslan som ingefära gav

    #73715
    henkeohenke
    Keymaster

    Ingefära har jag inte testat förutom när jag ätit sushi. Kan dock tänka mig hur det känns under läppen. Däremot känns det svårare att ha med sig ingefära än t.ex. nikotinfritt snus. Fast rent generellt så tror jag det bästa är att inte ersätta snus med någonting annat. Annars kan det ju bli svårt att lägga av med ersättningen sen. Vet många som börjat med nikotintuggummin och har svårt att sluta med det, likadant vanliga tuggummin och nikotinfritt snus.

    #73716

    Jag håller med om att det finns en ökad risk med att byta ut sitt gamla missbruk mot ett nytt, oavsett vad det handlar om.

    Just därför undviker jag Onico. Jag kör papper under läppen och har absolut inga problem med att bli beroende av det och fortsätta livet ut, om det nu blir så.

    Det är inte för att bli perfekt som jag slutade snusa, utan för att det skadar hälsan och plånboken. Till skillnad från papper. Serla är goast men Lambi är helt ok också =)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.