Faväl du gamle vän

Välkommen! Forum Dagbok Faväl du gamle vän

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #89060
    Pagliacci
    Medlem

    Är nu inne på min fjärde helt snusfriadag. Efter att ha snusat i ca. 17år var det dags att lämna mitt kära snusande bakom mig. Har alltid älskat att snusa, men när jag väl började märka av att min vana faktiskt skadade så fanns inte några alternativ.
    Kl. 14:15 i fredags 2/9 2016 efter ett självömkande samtal med min sambo gick jag in på en av de mer avlägsna toaletterna på kontoret, tömde dosan i toaletten, tömde blåsan över de små flytande påsarna sedan spolade jag bort mitt liv som snusare.

    Efter 3 helt nikotinfria timmar gick jag och köpte nicorette-spray för att stilla det värsta begäret.
    Nu 4 dgr senare inser jag att det inte är någon idé att fuska. Det är bara att inse att jag är nikotinmissbrukare och att det är ”cold turkey” som gäller. Så idag är egentligen min första helt nikotinfria dag, har sedan i fredags tagit mellan 2-4 sprut med sprayen.

    Har gått igenom ett otroligt känsloregister de senaste dagarna bara, från otroligt glad och inspirerad över att ha tagit beslutet till att vara deppig över att aldrig få snusa igen. Det som sporrar mig mest dock är att jag känner mig så mycket klarare i hjärnan. Alltifrån färger till tankemönster känns klarare.

    Började kolla på denna sida i fredags och blev inspirerad, det blir jag fortfarande hoppas att jag också kan inspirera.

    Känns tufft nu, men detta ska f-n gå!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.