Dags att sluta med skiten

Välkommen! Forum Dagbok Dags att sluta med skiten

Etiketter: 

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #82550
    MikaelR
    Medlem

    Efter att nu snart snusat General White portition i mer än 10 år så kände jag att det är nu dags att få bukt med skiten.

    Förberedde mig genom att köpa plåster och vara mentalt förberedd till ett datum, och så kom den dagen. På morgonen direkt så satte jag på ett plåster på armen. Men bara efter ungefär 10 min så blev jag helt groggy och svimfärdig. Var tvungen att ta av plåstret och lägga mig ner med benen upp på en stol. (Gissar på att jag fick de biverkningar som stod på bipacksedeln)

    Efter detta så bestämde jag mig i samma stund att jag kör utan någonting denna gången och provar.

    Nu sitter jag här efter 6 dygn eller 144 timmars snusfrihet. Har gått bra, men abstinensen kommer och går i olika styrka. Har dock fått sömnproblem de sista två nätterna. Vaknar vid 3-4 och går på toa, sen är det VÄLDIGT svårt att kunna somna om.

    Har varit lite förkyld samtidigt men snart så får jag ta tag i promenaderna igen. Speciellt nu när det är så skönt väder ute.

    #82552
    novacain
    Medlem

    Bra jobbat! Fortsätt kämpa!

    #82553
    nybrocorner
    Medlem

    Tids nog kommer sömnen… och då kommer du att sova på ett sätt du inte gjort på många år… den första tiden somnade jag tidigt sov ordentligt och vaknade tidigt utsövd… du kommer snart dit…

    #82560
    MaestroM
    Medlem

    Grymt kämpat. Jag är inte långt gången i detta projekt heller och förstår symptomen du beskriver..horribelt. Dock, här är vi fler som går igenom samma skit, vi har satt oss i denna sits själva och först nu åratal senare märker vi effekterna av denna onödiga slentrianmässiga bisyssla…vilket junk!

    För mig kom sömnen ca 10 dagar efter slutdatumet, och sedan dess har jag sovit bättre än törnrosa. Jag är helt övertygad om att en nikotinfri sömn är bättre än den du haft tidigare, och när nerverna hittar lugnet igen – vilket de gör på kort sikt – kommer du sova ostört länge…

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.