4,5 månader

Välkommen! Forum Dagbok 4,5 månader

Etiketter: ,

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68185
    henkeohenke
    Keymaster

    Jag måste bikta mig, jag rökte en cigarett på en fest för någon helg sedan. Det var inte tillnärmelsevis så fantastiskt som tanken utmålade det hela på fyllan och det har inte orsakat några problem efteråt. Men ändå, där på fyllan dök tanken upp och det är ju ett motiv för att ta det lugnt med alkohol framöver. Så så får det bli.

    Om det var något positivt i det hela var det i så fall att jag nu vet att jag verkligen inte är sugen på att återuppta snusandet (eller börja röka).

    #73822
    henkeohenke
    Keymaster

    Jag upplever att mina tänder har blivit vitare sen jag slutade. Tror inte bara det är inbillning faktiskt. En trevlig effekt!

    #73823
    Stork
    Medlem

    Farligt det där med cigaretten…

    Jag gjorde likadant när jag slutade förra gången efter 4 års uppehåll.

    Just det faktum att det inte kändes som att det orsakade något problem gjorde så att jag var tillbaka i snusträsket efter ytterligare 4 år.

    Låt det vara en engångsföreteelse.

    Kul med tänderna :)

    #73824
    henkeohenke
    Keymaster

    Ja, det är helt rätt! Livsfarlig tanke det där, men det blir inte tal om en gång till iallafall. Nu är det träning som gäller för hela slanten. Ett utmärkt sätt att börja sin dag för övrigt. Mycket kämpigt att gå upp en timme tidigare, men efter en stund på gymet reder det ut sig och resten av dagen blir mycket behagligare.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.