38 dagar!

Välkommen! Forum Allmänt 38 dagar!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #91726
  Ohiniya
  Medlem

  Slutade för 38 dar och uruselt… Jag vill börja med att tacka alla för er ärlighet. Vi är ju alla olika och resan är olika för alla. Blir glad för er som det går bra och där abstinensen släpper snabbt. För mig är det ett helvete. Som många andra skriver känns det som om livet tagit slut. Konstigt nog blir jag mest inspirerad av er som lider av abstinensen länge för det får mig att känna mindre skam och mer hopp. Jag har huvudvärk, gäspar hela tiden och sover extremt mycket… I början var ilskan vidrig men nu har den lagt sig och nu känns det mest hopplöst. Trots att jag har ett fantastiskt liv och är mycket lyckligt lottad.

  Jag fyllde sextio i maj. Började röka när jag var c:a 10 och slutade för 10 år sen och gick över till snus. Nikotinist i 50 år. Nu VILL jag inte mer!

  Tack alla för er inspiration

  En timme i taget

  #91730
  Inkognito
  Medlem

  Välkommen hit!

  Själv har jag aldrig rökt. Det smakade illa för mig, det beslutet du nu har gjort, kommer att ge dig ett helvete i början, men det avklingar ju mer motiverad du är. Efter 9 månaders kamp, så var det över för mig personligen. Satsa på ett rikare liv!
  Jag är också i din ålder, och vissa moment kan göra mig sugen på snus, men det är kopplat till hjärnans belöningssystem.

  Försök att tänka nytt, och vad du vill få ut av livet dina resterande dagar. Tänk på att det är ditt beslut, ingen annans.
  Gör du det så lyckas du.

  Kämpa!

  #91732
  Ohiniya
  Medlem

  Tack! Det behövde jag idag…

  #91733
  Vante Ante
  Medlem

  Grattis till ett bra beslut.
  Läs i dagböcker här så får du svar på så
  många frågor som kan uppkomma.

  Jag har slutat röka 1 gång och slutat snusa 2 ggr
  Att sluta snusa var absolut värst.

  Men mycket är lika vid nikotin slutandet.

  Men det kommer bara bli bättre. 🙂 Lovar

  Lycka till

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.