sömn svårigheter

Välkommen! Forum Allmänt sömn svårigheter

Etiketter: 

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #84151
    hansen93jh
    Medlem

    Tja! För drygt 3 veckor sen bestämde jag mig för att sluta snusa. Jag sa till mig själv jag snusar klart dessa 3 dosor på denna stock. Allt har gått skit bra nu är jag inne på min 14 dag, men nu undrar jag fall någon har samma problem som mig.

    Jag kan alltså knappt sova, somnar jag så sover jag ca 40-60 min sen vaknar jag och är skit pigg och kan inte somna om förens runt 6 på morgonen!!!

    Detta börjar verkligen gå mig åt huvudet. Någon som har eller haft detta problem med?! Skriv gärna behöver tips!

    #84158
    Bronchi Kid
    Medlem

    Hej! Hade själv exakt samma problem. Den första sex veckorna var alla mina bekymmer kroppsliga. Jag hade framförallt svår yrsel men också den slags sömnsvårigheter som du beskriver. Somnade som vanligt och sedan vaknade jag kort därefter för att sedan kanske få några timmar på morgonen. Den goda nyheten är att det släpper ganska fort. Jag fick tillbaks god sömn efter 6-8 veckor. Kämpa på!

    #84163
    hansen93jh
    Medlem

    Okej ja det är förfärligt faktiskt! Men skönt att någon annan kämpat förbi det också så man blir lite taggad! Förhoppningsvis så släpper de sig snart!

    #84170
    hoppfull78
    Medlem

    Samma här.. varit snusfri i lite drygt en månad nu men har enorma sömnsvårigheter fortfarnde.

    #84401
    Ginger
    Medlem

    Oh ja! Känner igen! Blev helt desperat och ringde till sluta röka linjen för att få stöd och råd. Hjälpte lite att prata av sig. Min sömn är fortfarande lite störd (två-tre nätter i veckan är jag vaken mellan två och fem), men de första fem veckorna var ett helvete när jag knappt sov alls.

    Håll ut! Det BLIR bättre!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.