Slutade snusa i dag.

Välkommen! Forum Dagbok Slutade snusa i dag.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 23 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #84127
    eightbits
    Medlem

    För 15 minuter sen spottade jag ut min sista snus, efter att ha snusat i tio år, till och från. Jag är skitnervös, men samtidigt är jag peppad, för detta är något jag verkligen vill. Jag blir dock orolig när jag läser om folk som fortfarande är sugen efter några månader. Jag trodde att nikotinet var ute helt ur systemet efter två veckor. Har jag fel? Är som sagt skitnervös. (har även sagt till min käre far att säga nej om jag frågar honom om snus)

    Hur som helst, jag ska ta körkort och köpa en bil, och då gjorde jag det valet att sluta snusa, för jag har hellre en bil och körkort än att vara beroende av ett gift. (och alla fancy läppstift jag kan ha på mig, utan att det kletas ut för att jag stoppar in en snus)

    Jag slutade också att äta godis och dricka Coca-Cola för fyra dagar sen. (det har gått skitbra, och inte känt något sug) men jag har inget substitut för snuset nu om man säger så. För jag planerade att sluta snusa så fort jag köpte bilen, men jag satte alarm i dag, för att gå till affären när dem öppnade, för snusköp, givetvis. Men jag orkade inte, så jag sov vidare, när jag vaknade så tänkte jag gå, men jag orkade inte, så jag tänkte. ”fuck it, jag slutar i dag, istället för när bilen är köpt” 20 minuter har gått sen jag spottade ut den sista i skrivande stund. Spottade ut den 12.40, den 19:e januari, 2015, ska hålla datumet i minnet.

    Men jag har gjort en lista på saker jag kan göra när suget är för stort.

    – städa
    – borsta tänderna
    – ut och fotografera (kanske får upp inspirationen igen då det är min hobby)
    – spela på gitarren
    – ta en dusch
    – redigera i photoshop

    tyvärr kan jag inte spela, då jag alltid har haft en snus när jag spelar, så tänkte att om jag spelar så kanske det triggar den psykologiska delen.

    har ni några fler förslag? 🙂

    #84153
    eightbits
    Medlem

    Skriver i egen tråd, för att jag ska kunna gå tillbaks och läsa, så jag inte faller tillbaks. Det har gått upp och ner, första dagen var jobbigast på kvällen, andra dagen gick jag och köpte massa godis, igår var hela dagen jobbig, men det känns lättare i dag. Det jobbigaste är när jag känner mig ledsen och nerstämd. Så om en timma har det gått fyra dygn. Finns inget alternativ att jag misslyckas.

    #84156
    addeforever
    Medlem

    Jag har alltid älskat att spela! Faktum är att första gången jag kände mig lycklig efter mitt senaste snusstopp så var det när jag spelade tv-spel. Ta inte bort allt på en gång…det blir ju allt för deppigt 😉

    #84166
    eightbits
    Medlem

    Haha, jag kunde inte låta bli. Har spelat Child of Light non stop sen jag slutade, och ätit massa skräp. =)

    #84167
    addeforever
    Medlem

    Fan va fint! Det kommer att gå fantastiskt för dig! Keep upp! Bra spel dessutom 😉

    #84172
    eightbits
    Medlem

    Haha, tackar. Jodå, än så länge går det bra. 🙂 jovisst, ett av världens bästa spel. Ska ta mig an Last of Us efter det, eller Valiant Hearts (igen) hur går det för dig? 🙂

    #84173
    addeforever
    Medlem

    Min kollega körde igenom Last of us…även han håller nämligen på att sluta snusa. Han var mycket nöjd och delade den där blicken många får när dem pratar om det spelet…han älskade det och visst förstår jag varför just đet spelet lämpar sig särskilt vid snusabs

    #84174
    addeforever
    Medlem

    Själv spelar jag ominusha 2 och persona 4(golden) vilket jag tycker funkar väldigt bra

    #84177
    eightbits
    Medlem

    Haha, sweet. Hört att det är jävligt bra, men inte tagit tag i spelet än. Haft massa andra spel som jag har prioriterat istället haha. All right. 🙂 inte hört talas om dem, får kolla upp. (snart är det sju dygn.) och det blir lättare för varje dag som går, tror det t.o.m skulle kännas konstigt och stoppa upp något under läppen. Fast jag lämnar alltid leg hemma om jag måste handla, så att jag inte kan köpa snus, inte ens under pistolhot. Pappa försökte läska mig förut, ”dra” upp läppen och visa prillan, fy fan vad nasty det såg ut. Men hur går det för dig?

    #84178
    addeforever
    Medlem

    12:e dagen för mig och det går helt ok. Vissa dagar är brutala men idag, ta i trä, tycker jag att det går väldigt bra:) jag vet ju att det går eftersom jag tidigare lyckades sluta i nära tre år så min inställning är att jag vet att det går. Jag är inte så rädd för att misslyckas. Det är både bra och dåligt, jag står ut i abstinensen mycket sämre och lägger upp tonvis av ingefära under läppen. Men idag kanske jag kan sluta med ingefäran!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 23 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.