Sluta med Nikotin 2.0

Välkommen! Forum Dagbok Sluta med Nikotin 2.0

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #83832
    Popup
    Medlem

    Hej alla,

    Jag har trillat dit igen.

    Efter två och halvt år som snusfri är jag off the wagon igen. Det började med att jag tog någon cigarett på helger och vid öldrickande och därefter har snusandet kommit smygande. Men nu har jag bestämt mig för en andra gång att lägga av. Från och med i morgon ska det bli ett abrupt slut och jag skriver detta för att inte banga ur.

    Mvh Popup

    #83835

    Kul att höra av dig igen, vi slutade ju att snusa nästan samtidigt. Trist att höra att det blev en liten paus med slutandet, men det är ju bara att köra på nu när du har bestämt dig. Kör hårt!

    #83836

    Hej! Du kommer attt fixa det. Det främsta tipset är att ställa sig en bit ifrån sig själv och tittat på VARFÖR du snusar. Inte VARFÖR du ska lägga av. För att bli lugnare, för att ha ngt att se fram emot, för att stanna kvar i vikt, för att få tröst? Vad de än må vara så vet du ju att det är falskt. Faktum är att snuset inte GER DIG NÅGOT ALLS. Jag lovar, alla myter vi fått kommer från tobaksbolagen. Solnedgången blir inte vackrare. Snanningen är ju den att du en gång varit fri från nikotin. Se det som att du kväver en nikotin-igel inom dig, för varje snus du INTE tar. Efter 21 dagar släpper den taget och somnar. Du kan väcka den genom att ta en snus igen, GÖR ALDRIG DET. Vi har annars ett 6h kurstillfälle i Sthlm den 6e december om du vill veta mer. Du klarar det, när du inte längre VILL snusa är det lätt som en plätt!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.