Slut snusat

Välkommen! Forum Dagbok Slut snusat

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #84186
    Fcuk Niko
    Medlem

    Tog min sista snus den 20de januari, hade snusat non-stop i 6-7 år. 1 dosa på 2-3 dagar brukade räcka.
    Valde nedtrappning istället för att sluta rakt av, gick ner på gw mini den 1de januari. Brukade en sådan på 3 dagar i början, avslutade på 1 dosa / 4 dagar. För mig var nedtrappningen alldeles utmärkt, abstinensen blev inte så svår som om jag hade slutat rakt av.

    Halsbränna och sur mage har jag nu snart en vecka efter sista snusen. Ni som haft detta, hur lång tid på ett ungefär tog det för er mage att åter hamna i balans?

    #84194
    hoppfull78
    Medlem

    Låter som det går bra för dig.. I mitt fall var magen extra förbannad i typ en månad.. men jag hade ju snusat i 22år så jag hoppas att det blir kortvarigare för dig 🙂

    #84195
    Fcuk Niko
    Medlem

    Kändes bra fram tills det att magen brakade loss.

    Dag 8 och går in på dag 4 med magbesvär, magen är sur och bubblig. Har halsbränna titt som tätt och tjocktarmen (tror jag det är) är inte alls glad. Får ner mat men får inga hungerkänslor. Känner mig låg på energi.

    Tycker dessa 4 dagarna varit svårare än dem 3 första dagarna. Tanken att en snus hade hjälpt finns där konstant. Längtar tills det att jag känner mig balanserad utan en prilla i käften.

    #84197
    messi
    Medlem

    Dom första dagarna är jobbiga på ett annat sätt… Mer fysiskt i starten och mer mentalt jobbigt efter ett tag. Men det går oxå över tillslut. Men du kommer troligtvis sättas på prov, som dom flesta andra här. Bara att bita ihop och visa järnvilja 🙂

    #84266
    Fcuk Niko
    Medlem

    Blev inte som det var tänkt, höll upp i lite mer än en vecka.

    Hade hoppats på viktuppgång och träning men efter halsbrännan fick jag en inflammation eller infektion i matstrupen. Låg med feber ett par dagar. Hade ingen aptit eller sötsug och började gå ner i vikt istället, när febern lagt sig fortsatte tjocktarmen att bråka. Fortfarande ingen aptit så jag fick tvinga i mig mat. Föll då tillbaka på mini portion och nu är men aptit normal igen.

    Förhoppningsvis går det bättre nästa gång för sluta ska jag, gått ner från 1 dosa på 2-3 dagar till 1 dosa mini på 3-4 dagar.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.