Slut på det "roliga"

Välkommen! Forum Dagbok Slut på det "roliga"

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #88879
    Alteco
    Medlem

    Hej alla!

    Hittade detta forumet idag, dagen då jag bestämt mig för att sluta. Jag har tidigare sagt till min sambo att nu ska jag sluta för att sedan springa till affären och köpa en dosa Göteborgs rapé och känna mig ”bra” igen. Sista snusen ska tas idag när mina föräldrar kommer upp på besök. Anledningen till att jag valt detta datum är för att jag kommer ha saker att göra med mina föräldrar och hoppas att det kan underlätta de första dagarna. Jag har snusat dagligen i 8 år, sedan jag var 18 och gjorde värnplikten. Då trodde jag inte att jag skulle sitta här idag och skriva ett inlägg om att jag ska sluta för då var min inställning att jag skulle sluta efter lumpen.

    Har precis läst igenom mumintrollet egna dagbok och den fick mig att bli rädd men samtidigt glad, att det finns hopp även om det kommer bli en sjuk resa på både gott och ont. Anledningen till att jag väljer att sluta är att jag själv vill, jag vill kunna leva ett liv utan att tänka på snus 24/7. Jag vill inte att min sambo säger: Det går aldrig att vara spontan och ge dig en puss för det är inte samma pussar som utan snus, samt att hon säger att jag har dålig andedräkt.

    Första timmen utan snus kommer vara idag klockan 17:00. Nästa uppdatering från mig kommer säkert bli imorgon när jag vaknar och sitter på jobbet. Som tur är finns det inte många på jobbet som snusar och kommer förhoppningsvis kunna hålla mig från att fråga dessa. Vad använde ni för substitut, räcker tuggummi då jag inte är jätteförtjust i ingefära?

    Nu kör vi!

    • Detta ämne redigerades för 7 år, 8 månader sedan av Alteco.
    • Detta ämne redigerades för 11 månader, 3 veckor sedan av henkeohenke.
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.