På riktigt den här gången?

Välkommen! Forum Dagbok På riktigt den här gången?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #90519
    malmen
    Medlem

    Dåså, då var det dags för mig att försöka ta tag i det här snusandet och bli kvitt nikotinberoendet.
    Jag var ganska sen på bollen när det gäller snus, jag var väl egentligen en rökare från början, och bortsett från något taffligt försök i moppe-åldern så testade jag inte snus ordentligt förrän jag var 23 år gammal, vilket var strax under 9 år sedan. Men snusandet hjälpte mig att bli kvitt rökandet vilket i sig var ett hälsosammare val.

    Har gjort några små försök att sluta snusa under åren, men mest för att andra velat eller gjort påtryckningar, så det har inte fungerat för jag själv har inte velat. Jag spelar dessutom hockey och då är det svårt att undvika snus, det finns också alltid att tillgå ifall man glömt eller det har tagit slut.

    Hur som haver, det senaste året har jag funderat mer och mer på att sluta snusa och att jag borde ta tag i det, men tanken har inte riktigt fastnat fullständigt tills för några månader sedan, och då satte jag datumet till när den mest hektiska hockeysäsongen var över. Igår spelade vi sista seriematchen så idag är dagen med stort D!

    Enligt mina uppskattningar spottade jag ut sista prillan 22:30 igår, och än så länge fungerar det bra. Inga negativa tecken alls faktiskt. Jag har förvisso Nicorette 4mg att tillgå men jag räknar med att en sån där ask bör räcka 2-3 veckor. Vi får se hur det blir om några dagar när nikotinnivåerna sjunker…

    Jag har ingen klar strategi om hur det här ska gå till, men fysisk aktivitet är något jag gärna ägnar mig så så det kommer säkert bli en stor tillflyktsort.

    Dagboken här blir mitt bollplank och utrymme för tankar och funderingar kring resans gång.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.